Alessandra Ambrosio meztelen képeitől megolvadt a monitorunk

Forrás: Instagram/ David Bellemere -
modell Alessandra Ambrosio meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves modell csodásan fest, nem is csoda, hogy büszkén mutatta meg meztelen testét a világnak.

A gyönyörű Victoria's Secret-angyal imád meztelenkedni, ahogy tette legutóbb a Maxim magazin címlapján, és persze most is. Miért is tenné, az ilyen testet vétek nem megmutatni. A fotósok pedig szebbnél szebb képeket készítettek a dögös modellről. Íme a képek!

Forrás: Instagram/ David Bellemere

Forrás: Instagram / David Bellemere

Így tartja magát formában Alessandra Ambrosio

A dögös Alessandra Ambrosio két gyerek édesanyjaként nem tagadja, olykor bele-belecsipeget a kis Noah és Anja vacsorájába, ám alapvetően ő is az „clean-eating" híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, tojást és húst eszik. Nézd meg itt, hogyan tartják formában magukat a világ legdögösebb modelljei!
A férjével együtt meztelenkedett Emma Thompsonhttp://www.life.hu/intim/20160323-a-ferjevel-egyutt-meztelenkedett-emma-thompson.htmlAz 56 éves Emma Thompsont rengetek támadás érte, miután férjével együtt pucérkodott egy jotékonysági akció keretein belül, de ő állítja: a jó ügy érdekében vállalni kell a rizikót! Intim--Katy Perry boldogabb, mint valaha: Már kulcsot is cseréltek Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/intim/20160308-orlando-bloom-nak-es-katy-perry-nek-bejarasa-van-egymas-lakasaba.htmlA sztárok még hónapokkal ezelőtt találtak egymásra a Golden Globe-díjátadón. Azóta már nyíltan is felvállalják a kapcsolatukat, sőt már lakáskulcsot is cseréltek! Intim--A 66 éves Caitlyn Jenner egy férfira vágyikhttp://www.life.hu/intim/20160303-caitlyn-jenner-elfoglalt-de-szivesen-megosztana-valakivel-az-eletet.htmlCaitlyn Jenner, a transznemű ikon egy beszélgetős műsorban őszintén vallott a magánéletéről, és arról, hogy vágyik egy férfira, de túl elfoglalt most a randizáshoz. Intim--Nemcsák Károly felesége nem mond rosszat a férjérehttp://www.life.hu/intim/20160302-nemcsak-karoly-felesege-darvasi-ilona-meltosaggal-viseli-a-szakitast.htmlDarvasi Ilona a Turay Ida Színház faliújságján tisztázta a kollégáival házassági problémáját. Ám ezen kívül úgy tűnik, hogy méltósággal viseli és viselte házasságának válságát. IntimMTIEgy magazin címlapján kérte meg barátnője kezéthttp://www.life.hu/intim/20160217-magazin-cimlapjan-kerte-meg-a-baratnoje-kezet.htmlRengeteg videó terjed a neten bizarr, vagy épp kreatív lánykérésekről, így felvetődik a kérdés, hogy jó-e, ha egy ilyen intim pillanatot megosztunk az egész világgal?! Erre a kérdésre egy brit férfi tuti nemet mondana, ő ugyanis egy magazin címlapján kérte meg a barátnője kezét. IntimOrigoHoppá! Egy szál alsógatyában pózol Ronaldohttp://www.life.hu/intim/20160212-cristiano-ronaldo-egy-szal-alsogatyaban-feszit.htmlCristiano Ronaldo úgy, ahogyan még sohasem láttuk: egy szál alsógatyában, kockahasa pedig a szivárvány minden színében pompázik, a szexi focistát ugyanis festékporral hintették be. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.