Liptai Claudia életében nincs napirenden az eljegyzés

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
esküvő TV2 eljegyzés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír röppent fel, hogy a műsorvezető eljegyzése elmaradt. Claudia viccesen mesélte el, mi az igazság.

Liptai Claudia boldog párkapcsolatban él párjával, Pataki Ádámmal, ezért természetes, hogy időnként faggatják őket eljegyzésről, esküvőről – írja a hot!.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Egyelőre esküvő helyett a hajamat növesztem, mégpedig addig, amíg el nem éri azt a hosszúságot, amilyen Aranyhajnak van a mesében. Ha majd ki tudom lógatni a várból, és fel tud mászni rajta Ádám, akkor már jöhet a leánykérés" – mondta nevetve Claudia.

Miért a dühös, veszekedős, békülős szexek a legizgatóbbak? (18+)http://www.life.hu/intim/20160330-ezert-a-duhos-veszekedos-bekulos-szexek-a-legizgatobbak-az-agyban.htmlAz egyik pillanatban még olyan hangosan veszekedtek, hogy tőletek zeng az egész ház, a másikban már vadul tépitek le egymásról a ruhát. Ismerősen hangzik, igaz? Azt mondják, vékony a határ szerelem és gyűlölet között, és valószínűleg még vékonyabb vonal választja el egymástól a vágyat és a haragot. És sokak számára talán furcsának hangzik, de néha egy heves szóváltást vagy kisebb vitát szexszel lehet a legjobban lezárni. Az okoknak jártunk utána. Intim--Damu Edina: "Roland állapotosan is megpofozott és leköpött"http://www.life.hu/intim/20160331-damu-roland-szinesz-felesege-edina-azt-allitja-roland-megutotte-ot.htmlA Damu család körül kialakult botrány tovább kígyózik, most Edina azt állítja, hogy a színész többször is megverte őt, sőt akkor is kezet emelt rá, amikor már áldott állapotban volt. Intim--A jelenlegi életed túl elfoglalt ahhoz, hogy foglalkozz a boldogságoddal?http://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-jelenlegi-eleted-tul-elfoglalt-ahhoz-hogy-foglalkozz-a-boldogsagoddal.htmlMindig szeretni foglak! Ez a kijelentés gyakran hagyja el az ember száját, főleg, ha szerelmes, majd ezt követően jöhet a boldogító igen az oltár előtt, és kezdődik a holtomiglan-holtodiglan véget nem érő boldogsága. Intim--A várandós Emily Blunt őszintén mesélt a terhességérőlhttp://www.life.hu/intim/20160330-emily-blunt-oszinten-vallott-a-ket-terhessege-kozti-kulonbsegekrol.html"Arról is megfeledkeztem, hogy gyereket várok!" - mesélte Emily Blunt, amikor az első és a második terhessége köztötti különbségekről kérdezték. Intim--Kevés ideje jut barátnőjére Peter Srámeknek - Mi lesz így a kapcsolatukkal?http://www.life.hu/intim/20160330-peter-sramek-enekes-a-tv2-nagy-duett-szereploje-alig-tud-talalkozni-baratnojevel.htmlAz énekesnek rengeteg fellépése van, és már a Nagy Duett próbái is elkezdődtek, ezért nagyon kevés ideje jut szerelmére. Intim--Szexuális visszaélés Pannonhalmán: Beismerte a zaklatást a szerzeteshttp://www.life.hu/intim/20160329-elismerte-a-szexualis-zaklatast-egy-pannonhalmi-szerzetes.htmlA szexuális zaklatás 1996-ban történt, az esetet beismerte az idős szerzetestanár. Tavaly feljelentette magát, de az ügyészség elévülés miatt elutasította a beadványt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.