A randioldalon ismerkedő férfiak úgy vélik, hogy jogukban áll bármit megtenni azzal a nővel, aki a profilképeken vonzóbbnak tűnt, mint a valóságban.

Meglepő kutatási eredmény derült ki a minap: a férfiak többsége úgy érzi, bátran kihasználhatja randipartnerét, ha az "visszaélt bizalmával", és nem teljesen úgy néz ki a fotókon, ahogyan a valóságban. Az ilyen esetben sokak szerint az alkalmi szex egyfajta kompenzációként jelenik meg. 

Forrás: Dreamstime

Dr. Jenny van Hooff, a Manchester Metropolitan University munkatársa Manchesterben és Cheshire-ben élő férfiak Tinderrel kapcsolatos reakcióit vizsgálta.Egy 29 éves férfi például azt mondta, hogy vezették már félre olyan szögből készült képekkel, amelyek sportosabbnak, vékonyabbnak mutatták a nőt, és a férfi ebben az esetben mindent megtett, hogy lehető legtöbbet hozza ki a kalandból kárpótlásul, ha már így alakultak a dolgok" - mondja a szakember.

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról
Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Íme néhány!