Hamis a Tinder-fotód? Könnyen lehet, hogy kihasználnak majd!

Forrás: Dreamstime -
fotó párkapcsolat szex kutatás Tinder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A randioldalon ismerkedő férfiak úgy vélik, hogy jogukban áll bármit megtenni azzal a nővel, aki a profilképeken vonzóbbnak tűnt, mint a valóságban.

Meglepő kutatási eredmény derült ki a minap: a férfiak többsége úgy érzi, bátran kihasználhatja randipartnerét, ha az "visszaélt bizalmával", és nem teljesen úgy néz ki a fotókon, ahogyan a valóságban. Az ilyen esetben sokak szerint az alkalmi szex egyfajta kompenzációként jelenik meg.

Forrás: Dreamstime

Dr. Jenny van Hooff, a Manchester Metropolitan University munkatársa Manchesterben és Cheshire-ben élő férfiak Tinderrel kapcsolatos reakcióit vizsgálta.

Egy 29 éves férfi például azt mondta, hogy vezették már félre olyan szögből készült képekkel, amelyek sportosabbnak, vékonyabbnak mutatták a nőt, és a férfi ebben az esetben mindent megtett, hogy lehető legtöbbet hozza ki a kalandból kárpótlásul, ha már így alakultak a dolgok"

- mondja a szakember.

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról

Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Íme néhány!
Aranyásó csaj lennél? Itt van pár tipp hozzá! http://www.life.hu/intim/20160419-milliokra-utazo-noknek-parkapcsolati-tippek-furcsa-kutatas-igy-randizz-jomodu-ferfival.htmlA 21. század egyik sajnálatos "újdonsága", hogy a mai hölgyeket nagyban befolyásolja az aktuális partnerük anyagi helyzete. Egy brit származású, társkereséssel foglalkozó nő igen furcsa listát szedett össze arról, hogy hogyan is kell megfogni az igen tehetős urakat. Szóval, milliókra utazó csajok, figyeljetek! IntimOrigoGondoltad volna? Nem csak a nők, hanem a férfiak is megjátsszák az orgazmusthttp://www.life.hu/intim/20160418-az-orgazmust-a-ferfiak-is-megjatsszak-nem-csak-a-nok-ez-derult-ki-egy-felmeresbol.htmlA csúcsra jutás színlelése nem csupán a hölgyek kiváltsága: kanadai kutatók szerint a pasik egynegyede megjátsszotta már az orgazmust a szexuális együttlét alatt. Intim--Cici helyett formás feneket villantott a mindig pucér Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/intim/20160417-cici-helyett-formas-feneket-villantott-a-mindig-pucer-emily-ratajkowski.htmlKevés olyan testrésze van Emily Ratajkowskinak, amit a világ ne látott volna, azonban mindig örülnek a pasik, ha újra mutat egy kis bőrfelületet... IntimOrigoKit érdekel a zongoradarab, amikor egy kebelcsoda az arcunkba mászik?http://www.life.hu/intim/20160416-ilyen-amikor-egy-no-mellei-zongoraznak.htmlEgy lelkes-kebles nő gondolt egyet, és kidomborította sokrétű tehetségét, mint zongorista és mint brutálisan nagy mellű leányzó. Mégha előbbi nem is sikerült neki, az utóbbi meghozta gyümölcsét, ezzel bebizonyítva, hogy a lánynak bizony agya is van, és ha így folytatja, rengeteget kaszál a Youtube-videójával. IntimOrigo8 dolog, amit érdemes tudnod az első anális élményed előtt (+18)http://www.life.hu/intim/20160414-olvasoi-velemenyek-hozzaszolasok-az-analis-kozosulesrol.htmlHogyan kezeld az első anális közösülést, és milyen buktatókkal számolj? A Life.hu olvasói elárulják! Intim--Angelina Jolie és Brad Pitt: "Nagyon stabil a házasságunk"http://www.life.hu/intim/20160414-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-eloszor-beszeltek-problemaikrol.htmlHónapok óta tele a sajtó Angelina Jolie és Brad Pitt házassági és egészségügyi problémáival. Vajon igazak a hírek, vagy hihetünk a sztárpár egy korábban adott interjújának, amely szerint minden rendben van közöttük? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.