Hollywood elsőszámú sármőrje immár 10 éve együtt van gyermekei édesanyjával, Angelina Jolie-val, Brad Pitt mosolya azonban korábban híresebbnél híresebb nőkről varázsolta le az alsóneműjét - és itt most nem csupán egykori feleségére, Jennifer Anistonra gondolunk. Összegyűjtöttük, kik voltak azok.

Demi Moore

Brad Pitt és az akkor még házasságban élő Demi Moore soha nem vállalták fel kapcsolatukat, néhány külföldi lap azonban forrásaira hivatkozva meggyőződéssel állította, hogy a két színész között 1998-ban több volt, mint puszta barátság. Még ha csak néhány hónapig is tartott köztük a viszony.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Gwyneth Paltrow

A színésznő 1995-től 1997-ig járt Brad Pitt-tel, egy darabig együtt is éltek. A ma kétgyerekes anyuka a mai napig élete egyik legnagyobb szerelmeként gondol vissza a színészre - igaz, ő mondta ki, hogy legyen vége a kapcsolatuknak. Kattints ide és tudd meg, miért szakított Gwyneth!

Forrás: Northfoto

Geena Davis

A színésznő a Thelma és Louise forgatásának idején, 1990-ben habarodott bele Brad Pitt-be - igaz, kapcsolatukat soha nem vállalták fel, és nem is tartott olyan sokáig. Geena egy később adott interjújában úgy emlékezett vissza Bradre, mint aki kisugárzásának senki sem tudott ellenállni.

Forrás: AFP

Juliette Lewis

A színésznő, aki a túlzásba vitt edzések miatt inkább férfinak tűnik, 1989-ben, mindössze 16 évesen jött össze a nála 10 évvel idősebb Brad Pitt-tel. A pályája elején járó színésszel 4 év után szakítottak Brad karrierje miatt.

Forrás: AFP