Szabó Zsófiéknál mégsem lesz idén esküvő

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
esküvő Szabó Zsófi kapcsolat csúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg dolga van a fiatal párnak, és ugyan nyári esküvőt szerettek volna tartani, valószínűleg nem tudják összehozni. Csúszni fog a menyegző.

Virágzik Szabó Zsófi üzlete, ami miatt ki sem látszanak a munkából. Hiába szerették volna nyáron kimondani egymásnak a boldogító igent, most nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz rá lehetőségük.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"A jelek szerint csúszik az esküvő. Nem tudom megmondani, hogy mikor mondjuk ki az igent, de természetesen megtartjuk" - mondta Zsófi, akinek esküvőszervező segít, hogy boldogulni tudjon a teendőkkel. "Nem tudjuk még sem a helyszínt, sem azt, hogy milyen ruhát szeretnék. Az elmúlt években több gyönyörű ruhakölteményben fotóztak már, így azt már tudom, hogy milyen ruhát nem viselnék szívesen, de konkrét elképzelésem még nincs. Ami biztos, hogy rengeteg virág lesz és habos-babos, látványos ruhát szeretnék a templomira, a polgárira pedig valami kényelmes darabot” - mesélte Zsófi a Borsnak.

"Vörös volt a haja és csak szexelni akart" - Minden pasi ilyen dögös, feszes, sokat látott MILF-re vágyik (18+)http://www.life.hu/intim/20160427-dogos-milfek-akik-tobbet-szexelnek-mint-a-lanyaik-avagy-anyam-tobbet-szexel-nalam.htmlVan az a 40-es, 50-es, kívánatos anyukakategória, amitől megőrülnek a férfiak. Az idősebbeket vélhetően Mrs. Robinson (Diploma előtt), a fiatalabbak pedig Stifler mamája óta (Amerika pite) izgatja az érett nő és fiatalabb fiú felállás. Nem csoda, hogy a MILF-pornó az egyik legkeresettebb kategória, hiszen ezeknek a szexualitásukat tudatosan, vagy öntudatlanul hangsúlyozó nőknek már a puszta létezésükkel üzenetük van. Méghozzá az, hogy a nőiesség nem feltétlenül múlik el a fiatalsággal. Intim--Szado-mazo szerelés és bőrszíj: Így várja kuncsaftjait a szexmunkáshttp://www.life.hu/intim/20160427-todd-pendu-fotosorozata-a-privat-szobabol-ahol-szado-mazo-szerelesben-varja-a-szexmunkas-a.htmlAzt, hogy mi zajlik egy privát szobában, csak a szereplők tudják, de az biztos, hogy itt minden eltitkolt vágy kielégülhet. Intim--Csalfa nők, hűtlen férfiak? Kiderült, kik lépnek félre gyakrabbanhttp://www.life.hu/intim/20160426-kik-lepnek-felre-gyakrabban-a-nok-vagy-a-ferfiak-kideritettuk-ki-csapodarabb.htmlAz ember a történelem kezdete óta hűtlenkedik, és úgy tűnik, a dolgok máig nem sokat változtak. Elődeinkhez hasonlóan még mindig ugyanúgy sérülékenyek vagyunk, ha párunk máshol keresi a boldogságot. Valami viszont gyökeresen más lett. Régebben a megcsalás említése tabutémának számított, ám az online társkeresőknek és a nyitottabb szexuális szemléletnek köszönhetően ma már nem számít annak. Intim--Dakota Johnson: "A szürke ötven árnyalata szexjelenetei elég unalmasak"http://www.life.hu/intim/20160427-dakota-johnson-nem-eli-bele-magat-a-szerepbe-a-szurke-otven-arnyalata-unalmas.htmlBár a színésznő nagyon élvezi a film forgatásait, elmondása szerint mégsem tudja teljesen beleélni magát a forró szexjelenetekbe. Ennek oka, hogy szerinte sokszor elég unalmasak az intim pillanatok. IntimOrigoLeonardo DiCaprio megint egy istennővel randizikhttp://www.life.hu/intim/20160427-leonardo-dicaprio-ujabb-modell-baratnoje-allitolag-roxy-horner.htmlMár nyomon sem lehet követni, hogy a színésznek hány modell barátnője volt, és hogy milyen sztárokkal szűrte össze a levet az elmúlt években. Íme, a legújabb hódítása. Intim--Friss kutatás! A heteroszexuális nőket is izgatja a pucér női test látványahttp://www.life.hu/intim/20160427-a-nok-izgalomba-jonnek-a-meztelen-noket-abrazolo-videoktol-leszbikussag-friss-kutatas.htmlA nők vagy biszexuálisak, vagy pedig leszbikusok, de sohasem "tisztán" heterók - derül ki egy friss kutatásból. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.