Tápai Szabina kifejtette, hogy bánna el a Kucsera Gábort megkörnyékező nőkkel

Forrás: Marton Szilvia -
nők Tápai Szabina párkapcsolat Kucsera Gábor szerelem hűség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a magyar kézilabdázó bízik férjében, az őt megkörnyékező hölgyekkel nem bánna kesztyűs kézzel.

Aki nem féltékeny, az nem is szeret - tartja a mondás. Tápai Szabina és Kucsera Gábor 2013-ban mondták ki egymástnak a boldogító igent, és még ugyanebben az évben meg is született első közös gyermekük, Bence.

Forrás: Marton Szilvia

Boldogságuk azóta határtalan, azonban nem volt mindig így: Tápai Szabina egy nemrég adott interjújában őszintén mesélt arról, amikor kapcsolatuk kezdetén idegen nők küldtek fotókat és félreérthetetlen üzeneteket Kucserának, amelyeket a Nagy Duett sztárja meg is mutatott feleségének.

Őszintén beszélt nevelt lányával kötött, 19 éve tartó házasságáról Woody Allenhttp://www.life.hu/intim/20160505-woody-allen-szinesz-rendezo-19-eve-tarto-hazassagarol-beszelt.htmlAz Oscar-díjas író és rendező szerint felesége, Soon-Yi Previn adja az ő életörömét, és ő maga is rengeteget segített neki abban, hogy jobbá tegye az életét. Intim--Összeilletek a pároddal? A genetikátok eláruljahttp://www.life.hu/intim/20160503-a-dns-etek-megmondja-hogy-osszeilletek-a-paroddal-vagy-sem.htmlEgy kisebb vagyon ráfordításával könnyedén kiderítheted, hogy ő-e az a bizonyos nagy Ő. Intim--5 éve csattant el az évszázad legjobban várt hitvesi csókjahttp://www.life.hu/intim/20160429-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-5-eves-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg április 29-én ünnepli 5 éves házassági évfordulóját. Intim--Jennifer Lawrence augusztus óta nem volt pasivalhttp://www.life.hu/intim/20160430-jennifer-lawrence-szineszno-szerelmi-eleterol-vallott-oszinten.htmlAz Oscar-díjas színésznőt egy nemrég adott interjújában próbálták kérdezgetni arról, kivel randizik mostanában, ő pedig a tőle megszokott humorral készséggel válaszolt is rá. Intim--Tényleg vége? Eltávolították közös tetoválásaikat Beyoncé és Jay Zhttp://www.life.hu/intim/20160430-beyonce-enekesne-es-jay-z-rapper-eltavolitottak-kozos-tetovalasaikat.htmlNem csupán az énekesnő legújabb dalának szövege árulkodik házassága végéről, hanem a tetoválás eltűnése, amelyet annak idején együtt varrattak magukra férjével. Intim--Hollywoodi celebnők, akik megvoltak Brad Pittnekhttp://www.life.hu/intim/20160428-brad-pitt-szinesznek-ezek-a-hollywoodi-celebnok-voltak-meg-demi-moore-gwyneth-paltrow-geena-davis.htmlHollywood elsőszámú sármőrje immár 10 éve együtt van gyermekei édesanyjával, Angelina Jolie-val, Brad Pitt mosolya azonban korábban híresebbnél híresebb nőkről varázsolta le az alsóneműjét - és itt most nem csupán egykori feleségére, Jennifer Anistonra gondolunk. Összegyűjtöttük, kik voltak azok. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.