Micsoda örömhír! Brie Larsont eljegyezték

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
színésznő eljegyzés szerelem Brie Larson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves sztárt még márciusban jegyezte el a barátja, Alex Greenwald, de a hírt csak most közölték a nyilvánosággal. 

A hírek szerint a 36 éves zenész Tokióban kérte meg az Oscar-díjas sztár kezét, méghozzá egy romantikus vacsora alatt. A gyűrűt először a Saturday Night Live szombati adásában szúrták ki. Brie Larson idén több szempontból is tarolt, hiszen februárban A szoba című alkotásért megkapta a Legjobb női főszereplőnek járó elismerést.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Végleg vége? Brad Pitt más nőt csókolgat!http://www.life.hu/intim/20160510-brad-pitt-kozel-kerult-marion-cotillard-szinesznohoz-egy-forgatason-vegleg-vege-lehet-a-hazassaganak.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie annak idején közös filmjük forgatásán szerettek egymásba, de a köztük lévő tűz jó ideje kihunyni látszik. Elcsábíthatja Brad Pittet egy fiatalabb és szenvedélyesebb színésznő? Intim--Megkönnyebbült Kiss László áldozata: A szombati bejelentés óta tud csak jól aludnihttp://www.life.hu/intim/20160509-takats-zsuzsanna-kiss-laszlo-aldozata-akinek-rengetegen-gratulaltak-batorsagahoz.htmlKét nappal ezelőtt beszélt megpróbáltatásairól a 73 éves Takáts Zsuzsanna, akit 1961-ben megerőszakolt Kiss László, az úszóválogatott volt szövetségi kapitánya és két társa, Várszegi Lajos és Lantos László.IntimOrigo10 dolog, amire izgulnak a férfiak maszturbálás közbenhttp://www.life.hu/intim/20160509-erre-gondolnak-a-ferfiak-mikozben-maszturbalnak-friss-amerikai-tanulmany.htmlEgy friss amerikai tanulmány szerint az erősebbik nem bizony elég különleges dolgokra gondol, mielőtt örömet szerez magának. Christian Joyal, kanadai neuropszichológus kutatása érdekes végeredménnyel zárult. IntimOrigoVégre! ÉNB Joe elvette feleségül ÉNB Barbithttp://www.life.hu/intim/20160509-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploi-enb-joe-es-enb-barbit-osszehazasodtak-a-sorozatban.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest se veled se nélküled kapcsolatban élő két sztárja végül elkötelezte magát. Intim--Hoppá! Katus Attila megmutatta 20 évvel fiatalabb barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20160509-katus-attila-europa-bajnok-aerobikos-szemelyi-edzo-megmutatat-20-evvel-fiatalabb-baratnojet-kirat.htmlA korábbi világ- és Európa-bajnok aerobikos, személyi edző a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában mutatta meg csinos szerelmét. Intim--Kiderült, hogy miért válnak - Ozzy Osbourne megcsalta a feleségéthttp://www.life.hu/intim/20160509-33-ev-utan-elvalik-sharon-es-ozzy-osbourne.htmlSharon és Ozzy 33 év házasság után a válás mellett döntöttek. Sokan csak találgatták, hogy mi lehet ennek az oka, ám mint kiderült, a zenész megcsalta a feleségét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.