Mióta megjelent Beyoncé legújabb albumának teasere, azóta még nagyobb baj van a sztárpár háza táján. A rapper azonban még nem kész végleg elengedni feleségét.

Nagy vihart kavart Beyoncé új albumának teasere, ugyanis ráerősített a házasságuk megromlásáról szóló pletykákra. Már korábban is beszéltek arról, hogy a sztárpár háza táján semmi sincs rendben, az énekesnő számai is erről árulkodnak.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A dalok kikerülése után rengetegen próbálták kitalálni, ki az a bizonyos harmadik fél, akiről Beyoncé énekel. Úgy tűnik, nem csupán a képzelet szüleménye volt a dal, hanem valódi érzelmek és megtörtént esetek ihlették. Jay Z ugyanis kétségbeesetten próbál mindent megtenni mostanában azért, hogy megmentse kapcsolatát. 

Forrás: AFP

A rapper igazán különleges és grandiózus meglepetéssel készül felesége számára. Amikor Beyoncé hazatér Los Angelesbe, egy meglepő látvány tárul majd elé. “Jay Z teljesen újradekorálta otthonukat, hogy meglepje Beyoncét” - mondta egy bennfentes a Radar Online-nak. Hozzátette, hogy egy vagyont költött a rapper az egészre, hogy mikor Beyoncé belép az ajtón, teljesen eldobja az agyát. “Tele van minden romantikus ajándékokkal, virágokkal és minden mással, amivel kifejezheti, mennyire szereti őt” - árulta még el a forrás.