Egy friss kutatása szerint minél kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, annál jobban javul majd a szexuális életed. A JAMA Internal Medicine című orvosi szaklapban megjelent tanulmány érdekes megállapításra jutott. 

A kísérletben 218 önkéntes vett részt. Nők és férfiak, 20 és 50 év közöttiek, testtömegindexük (BMI) 22 és 28 között volt. A csoportot két fele osztották. Néhány tagtól megvonták szokásos kalóriabevitelük 25 százalékát, a többiek pedig bármennyit ehettek - írja a Foxnews

Forrás: Thinkstock

Egy év alatt a diétázó csapat a testsúlyuk átlag 12 százalékától szabadultak meg, ezáltal pedig jobban aludtak, javult az életminőségük, és nem meglepő: sokkal aktívabb szexuális életet éltek. Korábban már több kutatás is bebizonyította, hogy a kalóriamegvonás megnöveli az emberek várható élettartamát, de a szexuális élet javulása csak most lett ilyen szinten kimutatható. 

6 dolog, ami szex közben történik - csak senki nem beszél róla
Kevés élvezetesebb dolog van, mint egy jól sikerült összebújás, ám vannak dolgok, amik alaposan lelombozhatják akár a párodat, akár téged. De mik ezek pontosan? Most kiderül!