Szex közben zsírégetés? Ezzel az applikációval lehetséges!

Forrás: Dreamstime -
applikáció szex zsírégetés Pornhub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már csak rajtunk múlik, hougy a szex felér-e egy kiadós edzéssel! Ha mégis kételkednél, akkor a PornHub mobilapplikációja rád cáfol, hiszen entyem-pentyem közben méri és elemzi a fizikai aktivitásodat. Ha pedig ügyes vagy, megdicsér.

Rengetegszer boncolgattuk már a témát, miszerint a szex helyettesítheti-e a sportot, vagy sem? Nos, a PornHub pornóoldal fejlesztői lelkesen bólogatnak, hiszen létrehozták az első fitneszapplikációt, a Bangfitet, ami

szex közben erősíti, vagy épp fogyasztja a felhasználót

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

A legszebb, hogy az appot egyedül, partnerrel, vagy akár egyszerre több partnerrel is használhatod, csupán annyi a dolgod, hogy erősítst az okostelefonodat a testedre,

így az app érzékelői figyelik minden mozdulatodat.

A következő lépésként, nyisd meg az alkalmazást a számítógépeden, és rögtön figyelheted is az edzéstervet. A gyakorlatok helyes kivitelezését rajzolt figurák mutatják.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

Valaki biztosan megdicsér

A fejlesztők szerint a zumbát, a crossfitet, és a jógát kombinálták a különböző pózokkal. A telefon gyorsulásmérővel és giroszkóppal méri az ismétlésszámokat,

minél szebb a gyakorlat kivitelezése, annál több pontot ér.

Ha nagyon jól teljesít a játékos, az app meg is dicséri, mégha a partner nem is. (Ugyanis megeshet, hogy csak másodlagos lesz, hogy a partnerünknek is örömöt szerezzünk...)

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

Orgazmus vs. kalóriaszámlálás?

Minden edzés után elemzés készül, ahol látható az elégetett kalóriák száma, és hogy mennyit változott a teljesítmény az előző alkalom óta. A Bangfit szerint az appot komoly kutatások előzték meg, rengeteg tanulmányt, cikket, konzultációt vettek alapul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.