Az Equals című romantikus sci-fiben még a rendező szerint is izzott a levegő a két főszereplő között. Az Alkonyat sztárja és Nicholas Hoult egy zuhanyzóban esett egymásnak. 

A film története szerint a közeli jövőben az érzelmek tiltottnak számítanak a társadalomban. Az emberek közötti bármiféle testi kapcsolat tilos, így a szex abszolút tiltott gyümölcs. Ilyen körülmények között talál egymásra a jelenleg szingli Kristen Stewart és partnere. A hírek szerint azonban a két sztár nemcsak a filmvásznon talált egymásra - írja a Yahoo Movies

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

"Úgy építettük fel a zuhanyzós jelenetet, hogy ez legyen az első alkalom, amikor megérinthetik egymást, és ez történt a forgatáson a színészek között is. Azaz a valóságban is ekkor nyúlhattak először egymáshoz. Akkor élték át első ízben ezt az érzést. Minden, amit a filmben látunk, igazi, tényleg így volt a forgatáson is" - mondta egy korábbi interjúban a rendező. Hoult és Stewart között állítólag úgy izzott a levegő a forgatáson, hogy egyes híresztelések szerint még Hoult exbarátnője, Jennifer Lawrence is féltékenykedett a képsorok láttán.