Hol együtt, hol külön, hol jegyben járnak, máskor pedig csak üres pletykának bizonyul az egész. Mi pedig csak kapkodtuk a fejünket, de végre ez már csak múlt idő, mert Liam Hemsworth végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth évekig hol együtt, hol külön voltak, így nehéz volt követni a kapcsolatuk alakulását. Szó esett az eljegyzésről, majd nemsokkal később szakítottak is.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus még 2012-benForrás: AFP/2012 Getty Images/Kevin Winter

Liam nemrég arról számolt be, hogy köszöni szépen, nagyon boldog, de „nem, nincs eljegyezve”. Ezután jött Miley, aki Liam kutyájáról rakott ki képet Instagramra, ráadásul egy a szemfüles paparazzi azt is kiszúrta, hogy

az énekesnő Liam Hemsoworth malibui szomszédságába költözött.

Az ausztrál GQ legújabb kiadásában Liam Hemsworth újabb információmorzsákkal örvendeztetett meg minket. Az interjúban mesélt a 2013-as szakításukról is: „Persze, hogy nehéz volt, haver. De akkor teljesen más irányba haladtunk, és ennek meg kellett történnie. Mindketten szuper fiatalok voltunk, és ez volt a helyes döntés akkor – mindkettőnknek szüksége volt erre”. És, hogy hogyan is vannak mostanság? Liam erre is válaszolt: „Az emberek rá fognak jönni, már meg is történt… Nem hülyék!” 

Együtt, vele? Sztárpárok, akiket nem értünk
Amikor azon morfondírozunk, Ryan Gosling miért nem velünk jár, általában csak a féltékenység beszél belőlünk. Viszont amikor végignézünk az alábbi párokon, minden irigység nélkül merül fel bennünk a kérdés: ők mégis mit láttak meg egymásban? Vajon mi tartja össze őket a mai napig? A teljes cikket elolvashatod itt!