Jessica Simpson szilikonmellei majd kiugranak a bőrükből

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
szilikon Jessica Simpson mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a nyár! Egyre több sztár flangál egy szál bikiniben. Jessica Simpson is érzi már a meleget, és szexis fürdőruhát öltött, ráadásul a saját tervezésű darabjait mutatta be magán.

A 35 éves énekes-színésznő-üzletasszony és valóságshow-sztár sokkal sikeresebb a saját márkájával, mint előadóművészként.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A The Jessica Simpson nevezetű kollekciójában minden megtalálható, ami egy nő számára fontos:

ruhák, cipők, kiegészítők, sportruházat és parfüm.

Ettől függetlenül Simpson továbbra sem vonul a háttérbe, ilyen domborulatokkal hogyan és miért is tenné, így felpróbálta az egyik saját tervezésű fürdőruháját, majd kiposztolta Instagramra.

Forrás: Instagram / Jessica Simpson

„Fel a dresszekkel! Sosem látott felvételek a 2016-os tavaszi fotózásomról a website-on” – írja a fotó mellett.

50 év után mégis rács mögé kerülhet a pedofil filmrendező, Roman Polanskihttp://www.life.hu/sztarok/20160531-50-ev-utan-megis-elbukhat-a-pedofil-filmrendezo-roman-polanski.htmlA lengyel igaszságügyi miniszter és főügyész bejelentette, hogy fellebbeznek a bíróság döntése ellen, miszerint Roman Polanskit nem adják ki az USA-nak, ahol a pedofil botránya miatt 1977 óta van érvényben egy ellene kiadott elfogatóparancs. TV + SztárokOrigoJohnny Depp új szerepet vállalt: magányos farkas letthttp://www.life.hu/sztarok/20160531-johnny-depp-mindent-megtesz-hogy-elbujjon-a-vilag-elol.htmlMostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a színész édesanyja nemrég elhunyt, így teljesen érthető, hogy Johnny magányra vágyik. TV + Sztárok--Szegény David Hasselhoff elpanaszolta bánatát: Nincsen pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20160520-szegeny-david-hasselhoff-tenyleg-szegeny-lett.htmlDavid Hasselhoff nemrég arról panaszkodott, hogy rettenetes anyagi helyzetbe került, minderről pedig a volt neje tehet. TV + Sztárok--Kiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-kiderult-hogy-miert-szolt-be-vajna-timinek-andy-vajna.htmlVajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-kiderult-hogy-miert-szolt-be-vajna-timinek-andy-vajna.htmlVajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra. TV + SztárokOrigoVégre megérkezett a Szívek szállodája plakátjahttp://www.life.hu/sztarok/20160520-vegre-megjelent-a-szivek-szallodaja-plakatja.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. A legújabb fejlemény pedig, hogy végre megszületett a plakát és a cím is! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.