Ilyen egy igazi dögös nő! Szexi képek készültek Ashley Graham plus size modellről

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
fotózás plus size modell Ashley Graham Los Angeles fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal egy Los Angeles-i fotózáson mutatta meg nőies és kerekded idomait.

Meghódította már a New York-i divathét kifutóját és övé volt a Sports Illustrated különkiadásának egyik legfontosabb címlapja.

Forrás: Instagram/Ashley Graham

Ashley Graham azóta is megállíthatatlanul tör előre: a 28 éves plus size modellt ezúttal Los Angeles-ben kapták lencsevégre munka közben, kissé hiányos öltözékben, így pedig bárki megcsodálhatta a szépség világhírnevet szerzett idomait.

A modell egyébként kötelességének érzi, hogy segítsen nőtársainak saját maguk elfogadásában. Nézd meg itt, mit tanácsol Ashley!

Monokini Elizabeth Hurley-módra: félmeztelen képet osztott meg magáról a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20160606-elizabeth-hurley-szineszno-felmeztelenul-napozott-herefordshire-ben.htmlElizabeth Hurley nyári barnasága már készülőfélben van: a színésznő Instagram-oldalán jelentkezett be rajongóinak monokinizés közben. IntimOrigoMicsoda keblek, micsoda test! Tóth Gabi elképesztően szexihttp://www.life.hu/intim/20160607-toth-gabi-enekesno-elkepesztoen-szexi-kepet-osztott-meg-magarol.htmlValószínűleg nem egy férfi venné szívesen, ha ilyen csinos takarítónő ténykedne a lakásában. IntimOrigoHajnalig dorbézolt Palvin Barbi és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20160531-palvin-barbara-magyar-modell-es-lewis-hamilton-vilagbajnok-autoversenyzo-hajnalig-bulizott-monacoban.htmlA magyar modell és a Forma-1-es világbajnok együtt ünnepelték Hamilton monacói győzelmét. IntimOrigoAmy Schumer mindenkinek megmutatta a punciját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160603-amy-schumer-szineszno-komikus-bugyi-nelkul-felmeztelenul-kampanyol-a-fegyverbiztonsagert.htmlA színésznő-komikus arra kérte követőit, viseljenek narancssárgát a Nemzeti Fegyverbiztonsági Napon - mindezt pedig bugyi nélkül tette. IntimOrigoJohnny Depp exfelesége titokban összeházasodott egykori barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20160530-johnny-depp-szinesz-exfelesege-amber-heard-osszehazasodott-egykori-baratnojevel-titokban.htmlA nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint Amber Heard 8 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget egykori barátnőjének, Tasya Van Ree-nek, akinek vezetéknevét is felvette. Intim--18 éves sráccal randizik a 42 éves Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20160530-kate-moss-modell-egy-18-eves-fiuval-randizik.htmlA botrányairól híres brit modell a hírek szerint Richard Curtis filmrendező 18 éves fiával találkozgat mostanában. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.