Történelmi pillanat! Plus size fehérnemű-show a New York-i divathéten

Forrás: AFP/Fernando Leon -
modell dögös Ashley Graham plus size fehérnemű-kollekció önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, a 2015-ös New York-i divathét a különleges pillanatokról lesz híres. Ezúttal ugyanis plus size modellek is helyet kaptak a programban.

Talán az egyik legismertebb plus size modell, Ashley Graham fehérnemű-kollekcióját mutatták be kedden a divathéten.

A tervező is felvonult Forrás: AFP/Fernando Leon

A rendhagyó show-n kizárólag telt modellek vonultak fel.

Forrás: AFP/Fernando Leon

A bemutatót mindenki dicsérte: lendületes volt, a lányok pedig dögösek, és hihetetlen önbizalommal mentek végig a kifutón. Mindenki imádta őket.

Forrás: AFP/Fernando Leon

„Az alak nem egy trend” - vallja a plus size modell, Ashley Graham

Ashley Graham, egyik kedvenc plus size modellünk hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Őszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20150915-oszi-ruzsorgia-smink-3-szin-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlTombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.Trend--Berki Krisztián után Horváth Éva is arckezelésen járt: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150915-berki-krisztian-utan-horvath-eva-is-arckezelesen-jart.htmlA minap Berki Krisztián posztolt egy olyan képet, ahol kis családjával épp szépészeti beavatkozásokon vettek részt. Most a gyönyörű modell is beállt a sorba.TrendOrigoAzok a lábak! Elizabeth Hurley dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20150916-elizabeth-hurley-szineszno-szexi-vegtelen-labakat-villantott.htmlA brit színésznő szelfizéssel ütötte el az időt két forgatás között, ekkor mutatta meg hihetetlenül szexi virgácsait - a rajongók legnagyobb örömére.TrendOrigoKiszakadt estélyi, elszabadult mellbimbó - a sztárok legkínosabb bakijai a vörös szőnyegen 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20150914-hayley-atwell-doutzen-kroes-behati-prinsloo-villantott-a-voros-szonyegen.htmlHiába segíti a filmcsillagokat stylistok és szépítészek hada, a ruhabakikat ők sem mindig tudják elkerülni. Vannak persze szándékos villantások, de előfordul olyan is, hogy teljesen véletlenül kerül valaki kínos helyzetbe. Bár ők tudják, hogy ilyenkor is mosolyogni kell, azért érdemes megnézni, hogyan viselik a kellemetlen perceket...Trend--Sosem volt még ilyen sármos a szülinapos Harry herceghttp://www.life.hu/trend/20150915-harry-herceg-sosem-volt-meg-ilyen-sarmos.htmlFormásra nyírt szakállal jelent meg első hivatalos eseményén Károly herceg és Diana hercegné legkisebb fia, aki éppen ma ünnepli 31. születésnapját.Trend--Dominaszerkóban mutogatja melleit a nagyon terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150915-kim-kardashian-dominaszerkoban-mutogatja-melleit-terhesen.htmlKicsit ízléstelenre sikerült a celebnő legújabb ruhaválasztása, ráadásul még a jóhiszemű embereknek is „kötözött sonka” juthat eszébe ettől a látványtól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.