7 jel, hogy a pasid túl önző egy komoly kapcsolathoz

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden ember alkalmas párkapcsolatra, hiszen sokan vannak, akik nem tudnak engedni önzőségükből. A Huffington Post nemrég összeszedte, mi a terapeuták és párkapcsolati szakértők szerint az a 7 jel, ami megmutatja, hogy valaki még nem elég érett egy hosszabb kapcsolatra. 

1. Jobban érdekli a karriered, mint te magad

Úgy érzed, mindig sokkal több szó esik arról, milyen a munkád, hogyan csinálhatnád jobban, mint arról, mire is vágysz valójában, akkor baj van. Ne feledd, egy ilyen embernek soha semmi nem lesz elég jó!

Forrás: Thinkstock

2. Állandóan szabályozni próbál

Szinte minden másodpercedről be kell számolnod? Te sosem mehetsz el sehova szinte engedély nélkül, ő azonban akkor megy és oda, ahová csak akar? Felejtsd el!

3. "Mi" helyett az "én" szó a kedvence

Nem tekint benneteket egy csapatnak, ha állandóan egyes számba beszél többes szám helyett.

4. Szaboltálja a sikereidet

Természetesen minden pasi imád a középpontban lenni. Ha azonban a párod képtelen elfogadni, ha a te életedben nyílnak meg új kapuk, kapsz jobb állást, és nem tud megbírkózni azzal, hogy a te sikereidet is ünnepeljétek, akkor nincs miről beszélni.

5. Sosem kérdezi, milyen volt a napod

Egy kemény munkanap után imádnád, ha a parnered kérdésére kiönthetnéd a szíved arról, milyen volt a napod? Szeretnéd, hogy ne csak kérdezze, de figyeljen is arra, amit mondasz? Ha ez nálatok sosem fordul elő, akkor bizony beszélnetek kell!

Forrás: Thinkstock

6. Elbeszél a fejed fölött

Az önimádó férfiak a saját hangjukat szeretik a legjobban. Ha egy vitában esetleg nem értesz vele egyet, és teljesen más véleményen vagy, a pasid úgy reagál, hogy meg sem hallgatja az érveidet, és csakis a sajátját szajkózza? Menekülj!

7. Nehezen éred el, hogy az legyen, amit te szeretnél

Kompromisszumokra minden egészséges kapcsolatban szükség van, de kezdhetsz aggódni, ha a párod még hírből sem ismeri ezt a szót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.