fehérnemű ánizs mellek trükkök egészség életmód gyógynövények ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeállításunkban olyan ételek kaptak helyet, melyek fogyasztásával gyógyszerek és műtét nélkül is megnövelheted a melleidet!

Minél nagyobb, annál jobb! - gondolja a nők többsége, miközben heves mozdulatokkal próbálják még szűkebbre húzni a melltartójukat, teret engedve ezzel

a kibuggyanó kebleknek.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Rengeteg cikk született már a témával kapcsolatban, bizonyítva, hogy nem a méret a lényeg, sőt! A popsikedvelő férfiak meg is indokolták, hogy miért preferálják jobban a popókat a mellekkel szemben. De az igazán megdöbbentő, hogy kiderült, Afrikában például a lógó mell a divat. Szóval, ha ezek után inkább lecserélnéd a szivacsos melltartóidat, akkor kattints ide, mivel megtudhatod, hogy a te formádhoz,

milyen fehérnemű passzol.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ám ha még mindig nem győztünk meg, és mégis nagyobb keblekre vágysz, akkor a természet erre is számos megoldást kínál.

Ánizs

Ez a fűszer Kínában nagy népszerűségnek örvend, de nálunk is egyre inkább teret hódít. Télen nagyon finom forralt bort, vagy forró csokit készíthetünk, emellett pedig az ánizskapor finom kiegészítője a salátáknak, és tényleg meglepő, de igen...segítségünkre lehet a mellnövelésben is!

Édesgyökér

Számos gyógyhatása között szerepel, hogy használják többek között köhögéscsillapításra és görcsoldásra is, így akkor is segít, ha erős menstruációs fájdalmakkal küzdünk, emellett pedig jótékony hatással van a mellnövekedésre is.

Bojtorján

Serkenti a vérkeringést, ezáltal a mellszövetekre is jó hatással van, így segítve ezzel a növekedésüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.