Bajban a házasságuk? Oszter Sándor elköltözött feleségétől

Forrás: MTI/Beliczay László -
házasság feleség különválás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége, Failoni Donatella már jó ideje külön élnek. A sztár most elárulta, hogy mi ennek az oka. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella négy napig feküdt a János kórház stroke osztályán még tavaly novemberben. A házaspár azóta sokkal több időt tölt együtt, bár nyáron mindketten másra vágynak: míg Oszter Sándor a Börzsönyben vadászik, addig felesége a Balatonon tölti a mindennapjait - írja a Story Magazin.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Egyszerű, én Diósjenőn érzem jól magam. Budapest egy nagyfeszültségű metropolisz, az ember ott átveszi az ártó energiákat. Itt, a Börzsönyben viszont kedvemre lazulhatok. A feleségem ragaszkodik a Balatonhoz, mert a táj a gyerekkorára emlékezteti. Én erdőjáró ember vagyok, szeretek vadászni – nyilatkozta Oszter Sándor. Így is jól elvagyunk. Összetartozunk már negyven éve, minek hiányoljam? Harminc évig szinte éjjel-nappal filmeztem. Volt, hogy három filmet forgattam egyszerre. Összevissza laktam a világban, csak éppen otthon nem. Hát pont most hiányozna a feleségem?" - érvelt a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.