Nicole Kidman is csatlakozik az elvált nők klubjához?

Forrás: AFP/Mark Davis -
házasság válás Nicole Kidman Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár legutóbb Nicole Kidman még a boldog házasság titkáról áradozott, azonban nemrég kiderült, hogy Keith Urbannal való kapcsolata sem tökéletes. Olyannyira, hogy sokak szerint tíz év után elválnak útjaik.

Először Tom Criuse, most pedig Keith Urban. Úgy tűnik, hogy Nicole Kidman szerencsés lehet a kártyában, ha ez a szerelem terén már nem igazán mondható el róla:

férje, Keith Urban ugyanis elhagyja a színésznőt.

Forrás: AFP/Mark Davis

A pár ismerősei szerint Urbannél betelt a pohár, és megelégelte a színésznő hisztijeit. A zenész legutóbb a Hits magazinnak mesélt a házasságukról.

"Be kell vallanom, hogy ez egy tanulási folyamat volt. Azt hiszem, hogy mindkettőnkre igaz. Ha ő ideges, nekem kell nyugodtnak maradnom, ha neki valami baja van, nekem kell megértőnek lennem" – magyarázta Urban.

A forrás azt is hozzátette, hogy a házaspár már régóta problémákkal küzd és valójában csak a gyermekeik miatt tartják fent a látszatot, miszerint továbbra is együtt vannak - számolt be a Radar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.