Állítják: ez az intim szexjáték volt Diana hercegnő kabalája

Forrás: Wikipédia -
szexjáték brit királyi család szexjátékszer Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori hercegné titkát korábbi biztonsági embere, Ken Wharfe fedte fel "Diana: A Closely Guarded Secret" című könyvében. Állítja, a walesi hercegnének egy szexjáték volt a kabalája, amit minden külföldi diplomataútjára magával vitt.

Úgy tudni, Le Gadgetnek, azaz Műszernek becézte, és mindenhová magával vitte szexuális játékszerét. Az írásból kiderül, hogy a Műszert Diana 1992-ben vásárolta egy vad személyzeti parti előtt. Wharfe elbeszélése alapján a szexuális játéka annyira a hercegnőhöz nőtt, hogy egy idő után a titkos kabalájává vált, és valamennyi hivatalos külföldi látogatása alkalmával magával vitte - írja a Mirror.

Forrás: AFP

Állítólag Diana egyszer egy nepáli utazása során véletlenül otthon hagyta La Gadgetet, és ettől annyira megzavarodott, hogy egy diplomáciai csomagban maga után küldette. A játékszert végül a nepáli király egyik szárnysegédje, egy gurka katona ezüsttálcán nyújtotta át a hercegnőnek. Arra nincs utalás a könyvben, hogy

a játékszert Diana szexuális kielégülés céljából használta is volna, de azért valószínűsíthetően nemcsak kabalából tartotta magánál.

Az írás egyébként annak a reggelnek a leírásával indul, amikor Diana egy hivatalos külföldi látogatása során Jacques Chirac francia elnökkel és Paul McCartney zenésszel találkozott, és a táskájában kutatva felfedezte az előző nap vásárolt "Műszert". A hercegnő az eset kapcsán nem érezte magát kellemetlenül, inkább viccesnek találta a történteket, és ettől kezdve a játékszer a kabalájává vált. Szinte babonásan ragaszkodott hozzá. Egyszer Wharfe-nak azt mondta: "Ken, remélem, megvan a Le Gadget. Tudod jól, nélküle minden rosszul megy."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.