Amber Heard visszavonta a családon belüli erőszak vádját férje ellen

Forrás: AFP -
válás Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, végre pont kerülhet a Depp-Heard ügy végére. A pár peren kívül állapodott meg. 

Még csak szerda van, de a hét eddig másról sem szólt, csak Johnny Depp részegen őrjöngősvideójáról és ujjlevágós botrányáról. Valami azonban történhetett az álomgyárban, Amber Heard ugyanis 8 millió dollárért visszavonta a családon belüli erőszak vádját férje ellen.

Forrás: AFP

A pár egy érdekesen fogalmazott közleményt adott ki, ami többek között tartalmazza azt is, hogy kapcsolatuk mindig szenvedélyes volt, de a hajtóerő a szerelem volt, és egyik fél sem tett hamis kijelentéseket nyereségvágyból. A közleményben írnak arról is, hogy Amber a kapott pénzt, vagyis a 8 millió dollárt jótékony célokra ajánlja fel, ezzel is mutatva, ő nem a pénzért vádolta meg férjét.

Mi is történt?

A 30 éves színésznő 15 hónap házasság után adta be a válókeresetet idén májusban, és nem sokkal később sikerült ideiglenes távoltartási végzést szereznie férje ellen, aki állítólag egy májusi vita során megütötte őt Los Angeles-i otthonukban. Az 53 éves filmsztár tagadta, hogy bántalmazta volna feleségét, és a rendőrség sem talált a bűncselekményre utaló bizonyítékokat.
Heard azzal vádolta Deppet, hogy a férfi többször is megütötte, és egy mobiltelefont is hozzávágott az ominózus veszekedés alkalmával. A bíró arra utasította a színészt, hogy ne lépjen kapcsolatba Hearddel és ne menjen a színésznő 91 méteres körzetébe.
A távoltartási végzést pont aznap adták ki, amikor a mozikba került a színész legújabb, Alice Tükörországban című filmje: a mozi hatalmas bukás lett, kevesebb mint 76 millió dollár bevételt hozott a megjelenése utáni első hat hétben.
A pár ügyében szerdán kezdődött volna többnapos meghallgatás. A megállapodás részleteit nem közölték, és egyelőre Heard, valamint Depp ügyvédjeit sem sikerült megszólaltatni. Annyit tudni, hogy a színésznő visszavonta a fizikai bántalmazásra vonatkozó állításokat, és ígérete szerint egy meg nem nevezett jótékonysági szervezetnek fogja adományozni a váláskor neki ítélt pénzösszeget.

Úgy tűnik, sosem tudjuk meg, mi is történt valójában kettejük között, és hirtelen miért és hogyan is lett minden elrendezve a sorozatos gyűlölködés után...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.