párkapcsolat kiégés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában.

A Tabuk nélkül a párkapcsolatról szókimondó műsorvezetője, a Life.hu állandó szerzője szerint a kiégést, egy megtört lelket nagyon nehéz orvosilag helyrehozni. És ez a szexuális kiégésre is érvényes. Ha valaki azt érzi, hogy egyre több és több kell neki, ha egyre extrémebb dolgokra vágyik, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy ez hova vezet mindez, mert könnyen lehet, hogy ez már maga a kiégés:

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.