Micsoda test! J.Lo olyan tükörszelfit lőtt, hogy megáll az ész

J.Lo énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
47 évesen is nagyon dögös Jennifer Lopez. Erről tanúskodik legutóbbi fotója is, melyet Instagram-oldalán helyzett el.

Rajongói legnagyobb örömére közösségi oldalára posztolt a szexi popdíva. J.Lo egy fekete dresszben feszít, ami csodásan kihangsúlyozza popsiját, formás melleit és gyönyörű alakját. Hát, le a kalappal:

#loveyourselffirst #feelingempowered #healthybodyhealthymind

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

Élethű gumipasival szexelt az újságírónő a kamerák előtt (18+)http://www.life.hu/intim/20161103-gumpiasival-szexelt-az-ujsagirono.htmlA guminő már régóta lejárt lemeznek számít, hiszen egyre több élethű szexbabát dobnak piacra, aminek minden testrésze annyira hasonlít egy élő emberére, amennyire csak lehet. Egy újságírónő, Karley Sciortino nemcsak megnézte a férfi szexbabát, hanem ki is próbálta, mindezt kamerák előtt. IntimOrigoMasszírozd a párod fenekét, miközben szétfeszíted a lábait - Szexlecke haladóknak!http://www.life.hu/intim/20161102-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-monogamy-t-ahol-nincs-helye-szemermessegnek.htmlTesztelőpárosunk, Dóri és Krisztián ezúttal nem egy klasszikus szexuális segédeszközt tett próbára, ehelyett egy felnőtteknek szóló társasjátékkal ütötték el az időt. Lássuk, ki nevetett a végén! IntimThinkstockÍgy nyalakodnak a legszívdöglesztőbb sztárok (18+)http://www.life.hu/intim/20161102-oralisan-kenyeztetnek-a-hollywoodi-sztarok.htmlA brooklyni székhelyű művész, Alexandra Rubinstein eddig soha nem látott ábrázolásmódot választott: férfi sztárokat hozott intim helyzetbe festményeivel. Elképzelte, és megörökítette, hogyan kényeztetik az énekesek vagy színészek hölgy partnerüket. Intim--Ilyen a szex a nőknek való plasztikpasival – videóhttp://www.life.hu/intim/20161102-szexjatekszer-noknek-szex-a-noknek-valo-muanyag-pasival-video.htmlA férfiak már régóta élvezhetik a guminők szolgáltatásait, de most végre megtudhatjuk, milyen a nők plasztikszeretője. IntimVV Krisztián keményen magáévá tette Micit – minden látszotthttp://www.life.hu/intim/20161102-minden-idok-legdurvabb-szexe-a-villaban.htmlMici és Krisztián szerelmi kálváriája szinte már mindennapos. Az sem újdonság, hogy mióta leomlottak köztük a falak, minden este egymás ölelő karjaiban találnak megnyugvást. Ám legutóbbi összebújásuk igen pikánsra sikerült: ezúttal sem a takaró, sem pedig a villalakók nem zavarták a szerelemtől ittas párt. IntimOrigoDiáklányos pornófilmekben szerepelt a tanárnő (18+)http://www.life.hu/intim/20161102-pornofilmekben-szerepelt-a-szentpetervari-tanarno-kirugtak.htmlElőkelő szentpétervári iskolában tanított Szvetlana Topol, akinek nem volt mindig ilyen visszafogott munkája: korábban pornófilmekben szerepelt, ahol többnyire diáklányt alakított. A tanárnőt azonnal elbocsátották, miután valaki a kollégáinak és a diákjainak is elküldte a filmjei linkjét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.