Korábban is pletykáltak már arról, hogy komoly válságban van Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata, most azonban szinte biztos, hogy vége a románcnak. 

Kim Kardashian az elejétől fogva segít férje, Kanye West felépülésében: a rapper ugyanis novemberben mentálisan összeomlott, és 10 napot töltött az UCLA Medical Center-ben. Ám betegség ide vagy oda, Kim állítólag már jó ideje nagyon nem boldog a házasságában.

Kardashian és West augusztusban az MTV Video Music Awards gálánForrás: Hubert Boesl / DPA

A UsWeekly szerint Kim a megfelelő időt várja arra, hogy beadja a válókeresetet, és addig is próbálja előkészíteni a terepet, hogy gyermekei, North West és Saint vele maradhassanak. Egy bennfenntes szerint Kanye már egy ideje nem is lakik családjával a Bel-Air-i luxusotthonukban, hanem máshol bérel magának szállást. 

A házaspár egyik tagja sem adott ki hivatalos közleményt, de barátaik szerint Kim mindenképp megvárja, amíg Kanye teljesen felépül, csak azután lép bármit is. Ám az, hogy a házasságuk válságban van, nem újkeletű dolog: a celebmami már októberben is a szakítást fontolgatta.