Cristiano Ronaldo az élet császára: Ezek a csajok mind megvoltak neki!

Irina Shayk Real Madrid CF Cristiano Ronaldo Imogen Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo február 5-én lett 32 éves, így eljött az ideje, hogy betekintsünk a hálószobájába, és sorra vegyük, mikor ki melegítette az Európa-bajnok portugál labdarúgó ágyát az elmúlt években. A Real Madrid játékosa fiatal, jóképű, a teste, akár Adoniszé, sikeres, híres és gazdag. Lehet, hogy egyébként egy rinyagép, de azért sokan nem rugdosnák le magukról. Állítólag kétszáz nője volt, ebből párat sikerült csak összeszednünk. Lássuk hát őket!

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, kötelességünknek éreztük, hogy csokorba szedjük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves énekes-dalszövegíró lányt. Most, hogy a hírek szerint januárban Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, eljött az ideje, hogy körülnézzünk az ő háza, illetve ágya táján.

Georgina Rodriguez (2016 novemberétől napjainkig)

Január végén számoltunk be róla, hogy Cé úgy érzi, megtalálta azt a nőt, akivel családot szeretne alapítani, ezért már meg is kérte a fiatal modell kezét. Ugyan 11 év korkülönbség van Ronaldo és a 21 esztendős lány között, ez őket egyáltalán nem zavarja, sőt.

Úgy tudni, Georgina Madridban dolgozott egy divatcégnél, amikor tavaly augusztusban egy VIP-rendezvényen megismerkedett a focistával. Ekkor a híresség még Cassandre Davisszel alkotott egy párt, (majd még gyorsan összejött Desiré Cordero Ferrerrel és Lexy Panterrával, de erről később) de hamar szakítottak. Szerelmüket olyan erősnek érzik, hogy november óta felvállaltan együtt vannak, és már el is jegyezték egymást. A hírek szerint

Ronaldo fia teljesen oda van a fiatal szépségért, nála jobb pótmamát nem is kívánhatna magának.

Cristiano Ronaldo és családja Forrás: AFP/Michael Buholzer

Cassandre Davis (2016. augusztus)

A szőke lány, akit párszor sikerült lencsevégre kapni a sztárfocista oldalán, egy floridai fitneszmodell, akit több mint félmillió rajongó követ a közösségi oldalán. Ami nem is csoda, hiszen a feneke mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Taking everything slow, so slow, so slow.

Cassandre (@casidavis) által közzétett fénykép,

Desiré Cordero Ferrer (2016. november)

Tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy véget ért CR és a 23 éves Desiré Cordero Ferrer románca. (Hogy ez alatt hol volt Georgina Rodriguez, ne kérdezze senki.)

I am positive, I am real #yamamay4everybody #yamamayofficial #realbody #realwoman

Desire Cordero (@desirecordero) által közzétett fénykép,

A lány neve már Ronaldóval való kapcsolata előtt sem volt ismeretlen, hiszen 2014-ben Spanyolország legszebbjének választották, ám modellkarrierje akkor indult be igazán, amikor Ronaldo felvállalta kettejük viszonyát – írja a Correio da Manha. A lap szerint a felek haraggal váltak el, ugyanis a focista rettentően dühös volt egykori szerelmére, mert szerinte az csak kihasználta őt, hogy nagyobb ismertségre tegyen szert.

Lexy Panterra (2016. október)

Nem mondhatjuk, hogy unalmasan telt az ősz Ronaldo számára, ugyanis az eddig felsorolt csajok mellett tavaly októberben bejárták a világot azok a hírek is, miszerint egy másik twerkkirálynővel, Lexy Panterrával is egy párt alkotnak. Később persze pontosítottak a lapok, és kiderült, hogy Cé Roni csupán bekövette Instán a lányt, vagyis könnyen elképzelhető, hogy soha nem is találkoztak egymással. Mivel azonban hősünk imádja a kerek popókat, ezt nehezen hisszük el:

Take advantage cause this is what u want #honestcaption lol. It's because of the @twerkout

Lexy Panterra (@lexypanterra) által közzétett fénykép,

Cristina Buccino (2016. július)

Cristina Buccino modellt 2016 nyarán Ibizán hozta össze a jó sors Cristiano Ronaldóval, aki rögtön elhívta vacsorázni. A fiatal lány később egy olasz bulvárlapnak mesélte el, milyen is volt az első randi a focistával. "Amikor megérkeztem a megbeszélt helyre, Cristiano már várt. Észrevett, találkozott a tekintetünk. Meghívott vacsorára, igazi úriember volt. Nagyon jó srác."

#shootingday #prontaper #appenaarrivateaSaona #amazingplace @bikinilovers

Cristina Buccino (@cribuccino) által közzétett fénykép,

"Azt kell, hogy mondjam, Cristiano Ronaldo nagyon menő. A saját szememmel láttam. Amikor ismersz egy személyt, de szeretnéd még inkább felfedezni őt. Cristiano nagylelkű, és még egyszer mondom, igazi úriember, aki tudja, hogyan kell udvarolni egy nőnek" – szögezte le diplomatikusan a modell. Ha kíváncsi vagy a párosról készült paparazzifotókra is, megnézheted őket itt!

Elisa De Panicis (2016. június)

Elisa De Panicis, a dögös, szőke, olasz glammodell is 2016 nyarán volt a sportoló kedvese, akivel állítólag egy celebműsor forgatásán ismerkedtek meg.

Elisa De Panicis Forrás: Northfoto

Alejandra Manriquez (2016. április)

A mexikói Alejandra Manriquez 2016 tavaszán osztott meg egy közös képet a Real Madrid csillagával, majd pedig lapértesülések szerint együtt is vacsoráztak. A dolog külön pikantériája volt, hogy Manriquez kisasszony az Instagram-profilja szerint az ősi rivális, az FC Barcelona csapatának szurkol.

Ezt vajon hogy élték túl?

Claudia Sánchez (2015. szeptember)

A pletykák szerint a Real Madrid szupersztárja 2015 szeptemberében került közelebbi kapcsolatba egy amerikai–spanyol modellel, Claudia Sánchezzel, akit egyik parfümjének bemutatója után invitált meg egy romantikus vacsorára.

#halamadrid

Claudia Sanchez (@clausan) által közzétett fénykép,

Bizonyíték persze erre sem nagyon volt, mindösszesen egy közös fotó az akkor 23 éves modell Instagramján, ami mára eltűnt. Képeinek tanúsága szerint egyébként Claudia akkora Madrid-fan lett, hogy Karim Benzemával is eltöltött némi időt. #halamadrid

Casual drinks with @karimbenzema after the game

Claudia Sanchez (@clausan) által közzétett fénykép,

Madalina Diana Ghenea (2015. szeptember)

A Mundo Deportivo lap szerint Ronaldo összejött a román Irina Shaykként elhíresült Madalina Gheneával is. Úgy tudni, az akkor 27 éves modellnek szintén Roni parfümjéhez volt köze, ő ugyanis a reklámjában szerepelt. Állítólag azért is lett kiválasztva, mert hasonlított CR korábbi szerelmére, akivel 2015 januárjában szakított.

#nightnight

Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) által közzétett fénykép,

Maja Darving (2015. augusztus–október)

2015 októberében derült ki, hogy egy dögös, 19 éves dán modell Cristiano Ronaldo új barátnője, a portugál Correio da Manha című lap ugyanis erről számolt be. Akkor azt írtuk, hogy a játékos barátai szerint Ronaldo és Maja már jó ideje találkozgatnak.

Az interneten kezdtek el beszélgetni, és egy közös ismerősük segítségével akadtak össze augusztus végén, ami után rögtön egy hosszú hétvégét töltöttek együtt Madridban.

Lucia Villalon (2015. január)

2015 januárjában Cé éppen csak megerősítette szakítását Irina Shaykkal, máris megtalálta a modell utódját. Lucia Villalon újságírónő a Real Madrid sportriportereként ténykedett, a Yahoo Eurosport UK pedig úgy értesült, a sztárfocista hamar be is mutatta a lányt az édesanyjának annak 50. születésnapján.

Y ya van 3!! SIIIIIIUUU!!!Balón de Oro 2014! Enhorabuena! Zurich 12/01/15

Lucia Villalon Puras (@lucia_villalon) által közzétett fénykép,

A pletykaáradat egyébként az ifjú gerlepár ezen Instagram-fotója alapján indult el, amely az Aranylabda-díjátadó után készült a repülőgépen. A románcra néhány közös képen túl nem sikerült bizonyítékot találni, így nem tudni, mi lett a történet vége. Annyi viszont kiderült, hogy a leányzó később a klub egy másik játékosával is közeli viszonyt ápolt,

Ronaldo után ugyanis Javier Hernandez került helyzetbe.

Irina Shayk (2010–2014)

Cristiano Ronaldo és Irina Shayk négy évig voltak együtt, de hivatalosan sosem jelentették be a házasságukat, pedig állítólag kimondták a boldogító igent. A focista 2014-ben szólta el magát egy rendezvényen, amikor nem a barátnőjének, hanem a feleségének nevezte Irinát.

Irina Shayk és Cristiano Ronaldo Forrás: Instagram/Irina Shayk

A 2015. januári hírek szerint a kapcsolat a férfi miatt romlott meg, hiszen többször is hűtlen volt gyönyörű feleségéhez. Az egy évig tartó, felhőtlennek tűnő házasság alatt ugyanis több nő is megfordult Cristiano ágyában, és ezt a barna szépség nem tűrhette tovább. Shayk állítólag ismeretlen nők telefonszámait és üzeneteit találta meg párja mobiljában. (Irina ezután összejött Bradley Cooperrel, akitől jelenleg első gyermekét várja. Gratulálunk!)

/1309/_jabb2013918171538

Kitől van Cristiano Ronaldo kisfia?

Noha idén júliusban már hatéves lesz Ronaldo fia, Cristiano Junior, a világsajtó eddig képtelen volt felkutatni az édesanyját.


Úgy tudni, a fiút egy béranya hozta világra, akivel a csatár úgy állapodott meg, hogy a kicsi 18 éves koráig nem fedheti fel a kilétét, és nem is találkozhat az ifjabb Cristianóval. A hírek szerint az anya a hallgatásáért cserébe 10 millió eurót (vagyis több, mint 3 milliárd forintot) kapott a sztártól.

Kim Kardashian (2010. április)

Döbbenetes, de állítólag igaz, hogy Kim Kardashiant és Cristiano Ronaldót egy madridi étteremben látták csókolózni 2010 áprilisában. A pár később CR villájában töltött el négy órát, hajnalban pedig Kim, mint aki jól végezte dolgát, visszarepült Miamiba,

ahogy azt egy úrinőhöz illik.

Paris Hilton (2009. július)

2009 júliusában az örökösnő ágya állítólag még ki sem hűlt frissen kirúgott pasija, Doug Reinhardt után, 24 órán belül már Cristianóval smárolt egy Los Angeles-i szórakozóhelyen. A sajtóorgánumok nem tudták egyértelműen eldönteni, ki akart kit felcsípni: egyes információk szerint Paris rohanta le a focistát, míg a The Sun úgy tudja, Ronaldo csatlakozott az örökösnőhöz a buliban.

Paris Hilton Forrás: Origo

Luana Belletti (2009. június)

Cét 2009 nyarán a Chelsea brazil játékosának, Juliano Bellettinek a húgával, az akkor 24 éves Luana Bellettivel kapták lencsevégre egy vacsorarandi közben.

Letizia Filippi (2009. nyár)

Úgy tudni, Ronaldo az olasz modellt a 2009-es nyári holtszezonban szedte fel, és a kapcsolatuk nem is tartott tovább annál:

Fernanda, a luxusprosti (2008. ősz)

A sztár legbizarrabb hódítását a News of the World leplezte le 2008-ban. Kiderítették, hogy a Fernandaként ismert bombázó valójában egy luxuskurva. Az újság beépített riporterével kinyomozta, hogy a hölgy 2000 fontba kerül éjszakánként, mindent bevállal, és kokaint is lehet tőle venni.

Nereida Gallardo (2007–2008)

Nereida Gallardo (aki hol modellként, hol ápolónőként szerepel) és a nála két évvel fiatalabb Ronaldo egy mallorcai night clubban ismerkedtek meg, és a nő szerint egyből lángra lobbant köztük a szerelem. Egy évig jártak, Manchesterben együtt is éltek, majdnem össze is házasodtak.

Buenos días, lo prometido es deuda.Feliz fin de semana!

Nereida Gallardo (@nereidagallardo) által közzétett fénykép,

Forrás: giphy.com

Gemma Atkinson (2007. január)

"Minden percet együtt töltöttünk, amíg meg nem tudtam, hogy más nőkkel is ágyba bújik" – árulta el akkortájt Gemma Atkinson a brit The Sun című lapnak. "Cristianónak prostituáltakkal volt viszonya, többször is" – mondta az akkor 23 éves brit modell, aki szerint ez volt az oka a szakításuknak. Gemma és Ronaldo 2007. január óta voltak együtt, és igazi álompárnak számítottak Angliában.

Luciana Abreu (2007 és 2009 között valamikor)

A jól értesültek szerint Cris prédái között ott van a színész-énekesnő, Luciana Abreu is:

Nuria Bermúdez (2007 előtt valamikor)

Ronaldónak a pletykák szerint viszonya volt a korábbi modell, később FIFA-licences játékosügynökkel, Nuria Bermúdezzel is. Nuria fanatikus Real-szurkoló, olyannyira, hogy a csípőjén realos tetoválást visel. Egyszer azt nyilatkozta, hogy a királyi gárda akkori kezdőcsapatából hat játékossal is lefeküdt: állítólag Cristiano Ronaldo mellett David Beckham és Luis Figo is megvolt neki. Jelenleg is egy focista, Dani Güiza felesége.

Merche Romero (2006-ban valamikor)

Cristiano és a nála kilenc évvel idősebb portugál modell és televíziós személyiség, Merche Romero, 2006-ban randiztak. A lányt 2005-ben Portugália legszexibb nőjének választották.

Jessica Miller (2005-ben valamikor)

A focista és a modell Jessica Miller a 2005-ös Pepe Jeans-kampányban dolgoztak együtt. A sajtó persze azonnal össze is hozta őket, de végül egyikük sem erősítette meg a szóbeszédet.

#NorthShore #Oahu

Jessica Miller (@jessicamillerofficial) által közzétett videó,

Karina Ferro (2002–2004)

C. Ronaldo 2002-től 2004-ig Karina Ferro modellel járt:

Jordana Jardel (2002 előtt)

Úgy hírlik, Ronaldo első komolyabb barátnője a brazil Mário Jardel húga, Jordana Jardel volt. Pár évig randiztak, majd a kapcsolatuk véget ért, amikor Cristiano Angliába költözött.

További ágyasok a teljesség igénye nélkül:


Maria Sharapova,

Gemma Storey,

Mia Judaken,

Imogen Thomas,

Alyona Haynes,

Olivia Saunders,

Gabriela Endringer,

Raffaella Fico,

Bipasha Basu,

Karina Bacchi,

Niki Ghazian,

Daniele Aguiar,

Isabel Figueira,

Diana Chaves,

Soraia Chaves,

Carolina Patrocínio,

Lauren Frain,

Danielle Lloyd.

Úgy tűnik, mintha Cristiano ki sem mászott volna az ágyból az elmúlt 15 évben. Hogy ennyi nő mellett mikor volt ideje egyáltalán pályára lépni, sokak számára rejtély.

Így lettek szexistenek a valaha csúf világsztárokból

Nehéz elképzelni a ma szexistennek kikiáltott világsztárokról, hogy ők is küzdöttek pattanásokkal, és valaha az ő foguk sem volt olyan fényesen csillogó, mint amilyen most. A tökéletesség elérése előtt nekik is voltak bőven szépséghibáik, amik mára a feledés homályába merültek. Nézd meg galériánkban, hogy nézett ki Calvin Harris, Cristiano Ronaldo, Tom Cruise vagy éppen a Harry Potter sztárja, Matthew Lewis, mielőtt dögös világsztárrá vált volna.
Pasivallomások: Életem legvadabb erotikus álmai (18+)http://www.life.hu/intim/20170127-egy-pasi-legvadabb-szexualis-almai.htmlHogy miként születnek az álmok, és miért épp azok az álmok születnek meg, arra máig nincs a tudománynak biztos válasza - miközben gyakran közük van a szexualitáshoz, és hogy mindenki élt már át olyan meredek dolgokat alvás közben, amire "álmában sem gondolt volna", az is biztos. IntimThinkstockIgazi butapornó: A sötét ötven árnyalatában benne van minden, amit a férfiak gondolnak a szexrőlhttp://www.life.hu/intim/20170208-a-sotet-otven-arnyalata-szoftos-pornofilmnek-is-gyenge.htmlHetekkel ezelőtt vettem meg a jegyeket, mert az elsők között akartam átélni A sötét ötven árnyalatát, hogy ne befolyásolhasson kritika, olyanoktól, akik az egészet utálják, és nem értik, mit kell ebben látni. A Szex és New York-mozi óta nem voltam ilyen izgatott, és álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor kilépek a teremből, és kidobom a popcornos dobozt, nem lesz egyetlen gondolatom sem a filmről. Vigyázat, spoilerveszély! Intim--Így keres párt a 30 feletti magyar szinglihttp://www.life.hu/intim/20170205-igy-keres-part-a-30-feletti-szingli.htmlEgy komoly kapcsolatot kereső 30 feletti szingli számára a kedvesség a legfontosabb tulajdonság, amit leendő partnerétől elvár – derült ki az Elittárs legfrissebb kutatásából, amely több mint 70 000 tag bevonásával készült. A lista második helyén egyébként a szexuális, a harmadikon pedig az érzelmi összhang végzett. IntimThinkstockHűtlenségre kódolva: a megcsalásban mindhárom fél hibás!http://www.life.hu/intim/20170205-a-megcsalasban-mindharom-felnek-hibad.htmlSokan szeretnék azt hinni, hogy velük nem történhet meg az, hogy megcsalják őket, vagy ha mégis, akkor előszeretettel gondolják, hogy fordított helyzetben sosem tették volna ezt a párjukkal. Fontos a különböző nézőpontokat és egymást is megértenünk egy ilyen helyzetben. Most Almási Kitti klinikai szakpszichológus segít ebben. IntimThinkstockLehetséges volna? Egymásba szeretett a Teréz körúti robbantás két sérültjehttp://www.life.hu/intim/20170205-egymasba-szeretett-a-terez-koruti-robbantas-ket-serultje.htmlLapinformációk szerint komoly érzelmek kötik össze a Teréz körúti rendőröket. Intim--Önmagamnak sosem találtam telibe a G-pontomat - egészen mostanáig! (18+)http://www.life.hu/intim/20170205-svakom-amy-a-kismeretu-szereto.htmlLegújabb tesztünkben Dóri a hazai vibrátorpiac egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező ajánlatát vette a combjai közé; a „SVAKOM Amy” legfőbb erénye, hogy megfizethető áron kínál alternatívát a minőségi kivitelezésű G-pont-vibrátorok szerelmeseinek. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.