A szép idővel együtt mostanra megérkezett az esküvői szezon is, egészen őszig minden hétvégén jó eséllyel futhatunk bele nászmenetbe a templomok és házasságkötő termek környékén. Egy esküvő mindig nagy esemény, és legtöbbször nagy tervezés előzi meg, hogy aztán persze néhány dolog másképpen alakuljon végül. Vannak azonban esetek, amikor végül egészen másképp alakulnak a dolgok - az ilyen eseteket kitárgyaló netes fórumok legjobb sztorijaiból válogattunk.

1. Medence is volt az esküvő helyszínén, és annyira elfajult a buli, hogy az egyik koszorúslány részegen beleesett a vízbe. A friss feleség ettől kedvet kapott, és utánaugrott a menyasszonyi ruhájában. Utána azt mondta, hogy ő csak meg akarta menteni a barátnőjét, de a „kirááály, medencés parti!" felkiáltás akkor nem erre utalt. Utána egy szál törölközőben táncolta végig az éjszakát. Stílusos lagzi lett, az igaz

Az egyik koszorúslány részegen beleesett a medencébe, amitől a friss feleség kedvet kapott utánaugrani a menyasszonyi ruhájában a vízbeForrás: Thinkstock

2. "Anyám volt megbízva azzal, hogy vigyázzon az esküvői ruhámra a nagy napig. Nos, ő bentfelejtette a kocsija csomagtartójában, méghozzá egy zsáknyi útszóró só társaságában. A só kiborult, átmarta az esküvői ruhát védő huzatot, és kicsi, apró lyukakat alakított ki benne. Mindez pedig csak az esküvő napján derült ki, így eléggé egyedi szerelésben vonultam az oltár elé. A poén az, hogy senki nem vette észre a dolgot, illetve azt hitték, hogy direkt ilyen különleges stílusú a ruha."

3. „A húgom, aki egyben a tanúm is volt az esküvőn, aznap reggel véletlenül halálra gázolta a szomszéd kutyáját. Az esküvőn az első pillanattól vedelt idegességében, és egy idő után azt hitte, hogy le fogják tartóztatni gyilkosságért. (Lehet, hogy nem csak ivott...?) Én pedig semmit sem tudtam az egészről másnapig, mert nem akartak idegesíteni vele. Pedig így sokkal idegesebb voltam miatta."

,,A húgom sküvőn az első pillanattól vedelt idegességében, és egy idő után azt hitte, hogy le fogják tartóztatni gyilkosságért"Forrás: Thinkstock

4. „Egy olyan pap adott össze minket, akit mindketten nagyon régóta ismerünk és tisztelünk. Épp ezért nem számított, hogy a mostani lakhelyétől távol esküszünk, vállaltuk az utazási költségét és a szállását is, csak ő adjon össze minket. A hotel által kiszámlázott tételek között pedig ott volt a pornócsatorna is, amit a szobájában nézett..."

5. Egy vidéki, több napos esküvőn voltam az akkori pasimmal, a legjobb barátja nősült. A pasim viszont közvetlenül az esküvő előtt szakított velem. A menyasszony ennek ellenére megkért, hogy maradjak, mert jobban bírt engem, mint a pasimat, és szerette volna, ha vele ünneplek. Úgyhogy végignyomtam a hétvégét, és mivel a fogyasztás nagy részét mindenki magának állta, annyit ettem és ittam az (akkor már) expasim költségére, amennyit csak bírtam.

,,A pasim viszont közvetlenül az esküvő előtt szakított velem, a menyasszony ennek ellenére megkért, hogy maradjak, úgyhogy végignyomtam a hétvégét és annyit ettem és ittam az expasim költségére, amennyit csak bírtam"Forrás: Thinkstock

6. „Én voltam a menyasszony tanúja az esküvőn, és a leendő sógornője annyira kiakadt azon, hogy neki nem jutott semmilyen szerep a ceremóniában, hogy látványosan hisztizni kezdett. Végül a vőlegény megpróbálta megmenteni a helyzetet, és rábíztak egy imát, hogy azt majd ő olvassa fel a szertartáson. De aztán az se ment neki, az ima felénél elkezdett annyira sírni, hogy nem tudta befejezni. A menyasszony bátyja ment oda, és olvasta fel helyette. Rendkívül kínos volt, szegény lánynak valószínűleg súlyos problémái lehettek ettől függetlenül is."

7. „A tanú barátnőjeként érkeztem az esküvőre, ahova hivatalos volt az ő exe is, akivel újra összejött az esküvő alatt, engem pedig kidobott. Én összejöttem az első pasival, aki ezek után szembejött a lagziban. Most ő a férjem, és van egy csodálatos kislányunk."

8. „Elmentem lecserélni az esküvői ruhát a menyecske ruhára, és mire visszaértem, a húgomon kívül senkit nem találtam ott. A násznép azt hitte egy félreértésből adódóan, hogy megszöktettek engem, és elkezdtek keresni, én meg persze elkezdtem keresni őket, és kergettük egymást a városban. Végül 2 óra múlva egyszerre értünk vissza a lagzi helyszínére, én idegesen, ők meg csatakrészegen."

,,A násznép azt hitte egy félreértésből adódóan, hogy megszöktettek engem, és elkezdtek keresni, én meg persze elkezdtem keresni őket"Forrás: Thinkstock

9. „Az anyósom 40 perc késéssel érkezett meg az esküvőnkre. Arra a pillanatra futott be, amikor házastársakká nyilvánítottak minket. Ja, és a kisbuszával ő fuvarozta oda a virágokat, és a férjem családjának majdnem a felét is, akik így szintén a végére érkeztek meg. Ezután az anyósom mindenki fogyelmét magára irányítva elkezdett hisztérikusan sírni, hogy lekéste a fia esküvőjét. Azt már meg sem említem, hogy tiszta hófehérben volt, mert „az milyen elegáns"."