Durva lánybúcsú, swingerező házaspár, vízparti tökéletes testek, dögös kémkalandok, elcsábított szüzek: ezen a nyáron jó néhány olyan film érkezik, ami biztosítja a forró hangulatot a hűvös mozitermekben is. Listára gyűjtöttük őket!

Csajok hajnalig

(mozipremier: június 15.)

Scarlett Johansson, Zoë Kravitz és Demi Moore egy filmben, kiegészülve olyan komikákkal, mint Kate McKinnon (Szellemirtók) és Ilana Glazer (Broad City), már akkor is szexi lenne, ha maga a sztori nem ilyesmivel foglalkozna. De itt azt teszi! A Másnaposok női változataként is emlegetett vígjátékban egy csajcsapat lánybúcsúra érkezik Miamiba, hogy aztán igazán elengedjék magukat — olyannyira, hogy a megrendelt chippendale pasi holtan végzi, és ezzel valamit kezdeni kell...

Swingerklub

(mozipremier: július 6.)

Romantikus vígjáték egy swingerklubban? Ilyen is csak a skandináv filmeseknek jut eszébe, és nyilván nem is a megszokott hollywoodi „romkom” sémákat várhatjuk ezúttal, hanem egy kényelmetlen kérdéseket is feszegető, szabadszájúbb, nyíltabb, erotikusabb verziót, dán módra, a szórakoztatásról sem megfeledkezve. A történet főhőse egy polgári kényelemben, megszokásban élő házaspár, akik az örökké elégedetlen férj ötletére kipróbálják a swingerklubok világát - hogy aztán idővel sikerüljön megszegni az egyetlen igazán fontos szabályt, miszerint egy ilyen helyen tilos beleszeretni másokba.

Baywatch

(mozipremier: július 13.)

Szikrázó napfényben, vakítóan kék tengerparton, piros fürdőruhában tökéletes testtel futkározó lányok és fiúk jöhetnek? Az egykor nálunk is oly népszerű David Hasselhoff-sorozat, a malibui vízi mentők kalandos életéről (és persze szerelméről) szóló Baywatch most mozifilm formájában kel életre, Hasselhoff karakterét pedig a méretes izmokkal bíró Dwayne „The Rock” Johnson viszi tovább. Az oldalán a szintén kockás hasú Zac Efronnal, a női fronton pedig olyan látványban tehetséges hölgyekkel, mint Alexandra Daddario vagy Kelly Rohrbach. De azért Hasselhoff és Pamela Anderson is felbukkan majd a filmben.

Atomszőke

(mozipremier: július 27.)

Egy szuperszexi szőke szépség, aki simán szétrúgja minden pasi seggét: ő az angol titkosszolgálat legdögösebb és leghatékonyabb kémje, a hidegháború utolsó éveinek Berlinjében tevékenykedő Lorraine Broughton (Charlize Theron). A nagyrészt Budapesten forgatott filmben a gyönyörű Charlize Theron a kettős ügynökök listájának keresése közben ráadásul erotikus kalandokba keveredik, többek között a párductestű Sofia Boutellával (A múmia, Kingsman).

Csábítás

(mozipremier: szeptember 7.)

Az idei cannes-i filmfesztiválon a legjobb rendező díját kapta ezért a filmért Sofia Coppola (Elveszett jelentés, Marie Antoinette), és a hírek szerint a fülledt hangulat az egyik fő erőssége a Csábításnak. Ami valójában remake: A tizedes háreme című, 1971-es Clint Eastwood-mozié.

Eastwood egykori szerepét, az amerikai polgárháborúban megsérült katonát ezútta Colin Farrell alakítja, a neki menedéket adó, csupa, hamvas szűz és kívánatos felügyelőnő benépesítette lányiskola lakóit pedig olyanok játsszák, mint Kirsten Dunst, Elle Fanning, Angouire Rice, vagy Nicole Kidman. A csábítás garantált, csak az a kérdés: végül ki csábít el kit?