Meztelenül, testére festett ruhában jógázott az utcán egy nő: videó

pucér meztelen videó testfestés jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem meztelenül jógázott egy fiatal lány Baltimore utcáin, de ez szinte senkinek tűnt fel, ugyanis élethű testfestést viselt.

Különös vállalkozásba kezdett Jen Seidel testfestő: lányát, Jent gyakorlatilag meztelenül küldte ki az utcára jógázni - természetesen testfestésben. Jóganadrágot és sportmelltartót festett a modellnek, aki egyébként csak egy tangát viselt.

Ezt követően jógaszőnyeggel a kezében Jen kivonult az utcára és jógázni kezdett. A járókelők nagy része ügyet sem vetett rá, fel sem tűnt nekik, hogy nem visel semmit - számolt be róla a The Sun.

Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--Így ünnepelte születésnapját Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-igy-unnepelte-szuletesnapjat-bodi-sylvi-torta.html37 éves lett tegnap előtt Bódi Sylvi, születésnapját pedig egy gyönyörű tortával ünnepelte meg. TV + SztárokOrigoLakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBoros Lajos rossz anyagi helyzetben van, a tartalékaiból élhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-boros-lajos-rossz-anyagi-helyzetben-van-a-tartalekaibol-el.htmlBoros Lajos egészsége nagyon nincsen rendben, mint tudjuk, szívműtétre lesz szüksége az egykori rádiósnak. Erre azonban még várnia kell, hiszen nincs olyan állapotban, hogy megműthessék. Helyzetét még az is nehezíti, hogy nagyon oda kell figyelnie, mit vásárol, ugyanis a tartalékaiból él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.