Szoptatás után mutatta meg hatalmas melleit Chrissy Teigen: videó

baba Chrissy Teigen szoptatás videó mellek szülés sztáranyuka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen szoptatás után mutatta meg melleit követőinek.

John Legend felesége, Chrissy Teigen nemrég adott életet második gyermekének, és nagyon élvezi az anyaságot, de a közösségi oldalán azért bevallotta, neki sem könnyű. Most például követőitől kért tanácsot, szoptatás után ugyanis mellein meglátszódnak az erek és ez nagyon megijesztette. Erről még egy videót is feltöltött.

Persze rajongóitól azonnal választ is kapott, elárulták neki, hogy azért látszódnak, mert az erek a tejelválasztás miatt több vért szállítanak.

Temetőben, egy sírkövön szexelt a pár: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20180610-temetoben-egy-sirkovon-szexelt-a-par-video-anglia.htmlEgy kutyasétáltató vette filmre a felháborító esetet: fényes nappal, egy temetőben szexelt egy angol nő és a szeretője.IntimOrigoKérdések, amelyekkel kiderítheted, megfelelően működik-e a péniszed (18+)http://www.life.hu/intim/20180610-kerdesek-amelyekkel-kideritheted-megfeleloen-mukodike-a-peniszed.htmlHét kérdés alapján minden férfi kiderítheti, hogy megfelelően működik-e a pénisze. Intim--Nudista celebnők, akik mindent megmutatnak: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180610-nudista-celebnok-akik-mindent-megmutatnak-fotok.htmlImádnak nudizni a celebnők, meztelen testükről pedig előszeretettel posztolnak is a közösségi oldalukra. IntimOrigoZichy Mihály pajzán rajzai: kicsavart szexpózok, homoszexualitás és terhesszex (18+)http://www.life.hu/intim/20180608-zichy-mihaly-pajzan-rajzai-kicsavar-szexpozok-homoszexualitas-es-terhesszex-18.htmlA romantikus festészet legnevesebb alakjának tartják Zichy Mihályt, mesterműveinek száma szinte végtelen. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy rendkívül pajzán rajzok is kerültek ki a kezei közül, amelyeken például a homoszexualitás és a maszturcábió is megjelenik. IntimOrigoA futballistafeleség ezt üzente a portugáloknak, maszturbáljanak a vb alatt (18+)http://www.life.hu/intim/20180609-rui-patricionak-a-felesege-vera-ribeiro-ezt-uzente-a-portugaloknak-maszturbaljanak-a-vb-alatt.htmlMaszturbálásra buzdítja a portugálokat Rui Patricio felesége, a szexuálterapeuta Vera Ribeiro - írja a Nemzeti Sport. IntimOrigoSima vagy szőrös szeméremdomb: Czutor Zoltán is elmondta a véleményét (18+)http://www.life.hu/intim/20180608-sima-vagy-szoros-szemeremdomb-czutor-zoli-is-elmondta-a-velemenyet-18.htmlMinden férfi mást tart izgatónak: sokan szeretik, ha egy nő természetes formában meghagyja a szőrzetét, de talán még többen kedvelik, azt, ha egy nő szőrteleníti az intim testrészeit. De azt se felejtsük el, hogy azt is fontos: a nők hogyan érzik jobban magukat. Most Czutor Zoltán zenész is elmondta a véleményét. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.