Foci vb: Bombanővel bújik ágyba Ivan Rakitic

Forrás: Instagram/raquel_mauri -
Ivan Rakitic foci vb 2018 Raquel Mauri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a harc a horvát válogatott szexis focistafeleségei között, nehéz eldönteni, hogy ki a legdögösebb közülük. Luka Modric és Mateo Kovacic felesége után most bemutatjuk Raquel Mauri-t, Ivan Rakitic kedvesét.

Nagyon dögösek a horvát focistafeleségek

Úgy tudni, a Barcelonával bajnoki címet és Spanyol Kupát nyerő Ivan Rakitic - aki mint ismeretes, 39 fokos lázzal játszotta végig az elődöntőt - egy szállodai bárban ismerkedett meg Raquel Maurival:

A horvát focista Ivan Rakitic és felesége, Raquel Mauri Forrás: Instagram/raquel_mauri

A szépség állítólag kávét szolgált fel a horvát válogatott tagjának:

Te amo mi vida❤️ @raquel_mauri #lafamiliaunidajamásserávencida

Ivan Rakitic (@ivanrakitic) által megosztott bejegyzés,

Instagram-oldalaik tanúsága szerint Ivan 2013-ben vette feleségül Raquelt:

Ivan három hete tette közzé a fenti posztot, melyben boldog évfordulót kívánt szerelmemének és azt írta: "Te vagy a jelenem, te vagy a jövőm, te vagy a legjobb dolog, ami velem történt."

Azóta két lányuk született, akik az Althea és Adara nevet kapták:

❤️ ‍ ‍ ‍ ❤️ @ivanrakitic

Raquel Mauri (@raquel_mauri) által megosztott bejegyzés,

Ki a legdögösebb focistafeleség?

A horvát válogatottban nagyon erős a verseny a legszexisebb focistafeleség címért. Luka Modric neje is elképesztően dögös, Mateo Kovacic gyönyörű feleségét, Izabelt pedig egyenesen Shakirához hasonlítják. Lesd meg őket is, valamint a többi sztárfocista kedvesét!

Foci vb: Tündéri belga sztárcsemeték a gyepenhttp://www.life.hu/csalad/20180714-a-belga-jatekosok-es-sztarcsemeteik-a-bronzmeccs-utan.htmlBelgium 2-0-ra legyőzte Angliát, és megszerezte történelme első világbajnoki érmét. A belga játékosok ezután gyermekeikkel ünnepelték a sikert a Szentpétervári Stadionban. Család--Foci vb: Belga győzelem, angol dráma képekbenhttp://www.life.hu/news/20180714-belgium-nyerte-a-bronzmerkozest-a-2018as-foci-veben.htmlBelgium lett a bronzérmes a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, miután 2-0-ra megverték Angliát. Gareth Southgate csapata tehát elesett a 3. helytől, Belgium viszont örülhet történelme első világbajnoki érmének. A mérkőzés képeiből szemezgettünk. News--Ilyen még sosem történt foci vébénhttp://www.life.hu/news/20180714-2022ben-telen-aranyvasarnap-lesz-a-focivebe-dontoje.htmlA Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke Gianni Infantino megerősítette, hogy 2022-ben Katarban novemberben és decemberben zajlik majd a futball-világbajnokság. News--Foci vb: 39 fokos lázzal nyert a horvát Ivan Rakitichttp://www.life.hu/drlife/20180713-ivan-rakitic-39-fokos-lazzal-jatszott-a-horvatangol-meccsen.htmlLapinformációk szerint 39 fokos lázzal játszotta le a foci vb elődöntőjét a horvát válogatott sztárja, Ivan Rakitic. Emiatt most sokan hősként tekintenek rá, ugyanis a válogatott legyőzte Angliát, így ott lesz a vasárnapi döntőben.Dr. Life--Foci vb: Megszólalt az elsodort fotós, Yuri Cortezhttp://www.life.hu/news/20180713-megszolalt-az-angolhorvat-meccsen-elsodort-fotos-yuri-cortez.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, már láthatóak annak az elsodort fotósnak, Yuri Corteznek képei, akit a horvát válogatott temetett maga alá Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után. A meccs után az AFP Mexico salvadori fényképésze elmondta, hogyan élet meg a helyzetet. News--Foci vb: Így készül Párizs a franciák győzelmérehttp://www.life.hu/news/20180713-igy-keszul-fel-parizs-a-franciak-gyozelmere-es-a-tomegre.htmlVasárnap délután 17 órától csap össze Horvátország és Franciaország válogatottja a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében. A francia hatóságok hatalmas rohamra számítanak és természetesen felkészülnek arra is, hogy nyer a csapatuk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.