Nők intim területéről készít szobrokat a 34 éves angol anyuka (18+)

intim felnőtt szobor nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns szobrokat készít az angol anyuka: a nők nemi szervéről vesz mintát, és azt önti ki.

Fantasztikus ajándéknak tartja a 34 éves anya, Bobbie Jillions a szobrokat, amiket a nők intim területéről készít. Úgy gondolja, hogy ezen kívül a nőknek ezek a szobrok segítenek elfogadni magukat és a nemi szervüket is olyannak, amilyen. Az eljárás egyébként egyszerűen zajlik: mintát vesz a nemi szervről, és ezt önti szoborba.

Nők intim területéről készít szobrokat Forrás: Facebook/Casting time

„Remélem, a munkáim bizonyítják a nőknek, hogy bármit is látnak deréktól lefelé, az normális, és nincs kettő egyforma. Azt hiszem, ez nagy önbizalmat adhat a hálószobában. Fantasztikus Valentin-napi vagy karácsonyi ajándék" – mondta a The Sunnak az angol anyuk, aki nemcsak ilyen intim szobrokat készít: kisgyermekek kezét és nők terhespocakját is kiöntötte már.

Ilyen szobrokat készít az anya Forrás: Facebook/Casting time
Pilát Gábor: Ezért fontos egy kapcsolat lezárásahttp://www.life.hu/intim/20180829-pilat-gabor-a-kapcsolatok-lezarasanak-fontossagarol.htmlBemehet valaki egy kaszinóba, de addig nem játszhat, amíg meg nem győződnek arról, hogy rendelkezik pénzzel. Egy párkapcsolat esetében viszont nincs arra vonatkozó hiteles kontroll, hogy az illető benne van-e még az előző kapcsolatában, lezárta, elengedte-e azt, és így lép-e a következőbe. IntimOrigoMadonna 60 évesen átlátszó bugyiban pózol: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180830-madonna-60-evesen-atlatszo-bugyiban-pozol.htmlMadonna 60 évesen sem szégyenlősködik: egy szál csipkés bugyiban mutatta meg bájait. Intim--Arra ébredt a nő a kórházban, hogy altatóorvosa megerőszakoljahttp://www.life.hu/intim/20180830-arra-ebredt-a-no-a-korhazban-hogy-orvosa-megeroszakolja.htmlMellnagyobbító műtétje után arra ébredt a csinos divattervező, hogy altatóorvosa megerőszakolja. Elképesztő történet. IntimThinkstockA misszionárius pózban nem érhető el a G-pont (18+)http://www.life.hu/intim/20180829-a-misszionarius-pozban-nem-erheto-el-a-g-pont.htmlEz az a póz, amit mindenki ismer, de úgy tűnik, hogy nem a legalkalmasabb a gyönyörszerzésre. IntimThinkstockSzexpózok, amik segítik késleltetni a magömlést (18+)http://www.life.hu/intim/20180829-szexpozok-amik-segitik-kesleltetni-a-magomlest.htmlA korai magömlés miatt sok férfi gyötrődik, a stressz pedig nem segíti elő a magabiztos, hosszan tartó szexuális együttlétet. Ha valaki küzd ezzel a problémával, érdemes olyan szexpózt választani, amely elnyújtja az élvezetet. IntimThinkstockLady Gaga anyaszült meztelenül pózol: elárasztotta közösségi oldaláthttp://www.life.hu/intim/20180828-lady-gaga-anyaszult-meztelenul-pozol-elarasztotta-kozossegi-oldalat.htmlLady Gaga elárasztotta a közösségi oldalát intim fotókkal: anyaszült meztelenül pózol.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.