Margit hercegnőnek, II. Erzsébet húgának viszonya volt egy gengszterrel

Forrás: AFP -
pénisz Margit hercegnő II. Erzsébet brit királynő gengszter szerelem viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő húga köztudottan nem élt olyan konszolidált életet, mint a nővére. Most az is kiderült róla, hogy viszonya volt egy gengszterrel, John Bindennel, akinek volt egy különös trükkje, amelyhez péniszének is köze volt.

A divatosan öltözködő és partikat kedvelő Margit hercegnő, II. Erzsébet húga közel sem élt annyira visszafogott életet, mint a nővére. A The Sun szerint most az is kiderült, hogy viszonya volt az 1970-es években egy londoni gengszterrel, John Bindennel.

Binden egy különös trükkről volt híres, amelyet előszeretettel adott elő partik alkalmával is: öt darab félpintes söröskorsót tudott fellógatni a péniszére. Nem tudni, hogy ez fogta-e meg a hercegnőt, vagy egyéb erényei is voltak, de egy bennfentes szerint Margit hercegnő a férfit még a Kensington-palotába is becsempészte.

Úgy tűnik, Margit hercegnőnek egy gengszterrel is volt viszonya Forrás: AFP
Egy munkanélküli bányász erotikus fotósorozatot készített pucér bányászlányokról (18+)http://www.life.hu/intim/20181215-egy-munkanelkuli-banyasz-erotikus-fotosorozatot-keszitett-pucer-banyaszlanyokrol-18.htmlElveszítette bányász állását a 48 éves Olaf Martin, aki úgy döntött, fotós lesz. Ez sikerült is neki, most pedig egy erotikus fotósorozatot készített, természetesen a bányában. Intim--Maggy BerLoon imád lufikkal szexelni, elmondta, hogyan működik az aktus (18+)http://www.life.hu/intim/20181215-maggy-berloon-imad-lufikkal-szexelni-elmondta-hogyan-mukodik-az-aktus-18.htmlMár több mint 10 éve hódol különös szexuális fétisnek Maggy BerLoon. A nő olyannyira odavan a léggömbökért, hogy az ágyba is magával viszi őket, ezt pedig a férje sem bánja. Most mindenkivel megosztotta, hogyan is történik egy olyan aktus, ahol a harmadik fél egy lufi. Intim--Nők vallottak az öregedésről: elmondták, mikor kezdték éreznihttp://www.life.hu/intim/20181215-nok-vallottak-az-oregedesrol-elmondtak-mikor-kezdtek-erezni.htmlTöbb nő számolt be arról, hogy egyetlen pillanathoz tudták kötni, hogy elkezdtek öregedni. Legyen ez egy elejtett mondat vagy egy hétköznapi élethelyzet, sokan emlékeznek rá. IntimEgy ágyban fotózták Heidi Klumot és Gisele Bündchenthttp://www.life.hu/intim/20181215-egy-agyban-fotoztak-heidi-klumot-es-gisele-bundchent.htmlSzámos férfi legtitkosabb fantáziája vált valóra: Heidi Klum és Gisele Bündchen ugyanabban az ágyban voltak. Erről Klum fotót is posztolt a közösségi oldalán. Intim--Pornófüggőségen kapta férjét az asszony, véget kellett vetniük a házasságnak (18+)http://www.life.hu/intim/20181214-pornofuggosegen-kapta-ferjet-az-asszony-veget-kellett-vetniuk-hazassagnak.htmlOtthonhagyta a gyerekek sportfelszerelését az édesanya. Visszaszaladt érte, ám akkor már meztelenül találta a pornófüggő férjét. Intim--Ezeket soha ne tedd közvetlenül szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20181214-ezeket-soha-ne-tedd-kozvetlenul-szex-utan.htmlSokan nincsenek azzal tisztában, mit szabad és mit nem közvetlenül szex után. Most utóbbiakat gyűjtöttük össze. Ezekkel vigyázz, mert problémákat okozhatnak! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.