Kiiroo Pearl 2: szexjátékszert teszteltünk

teszt Dóri és Krisztián kipróbálta vibrátor intim szexuális segédeszköz orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tesztelőpárosunk nemrégiben egy igazán férfias VR-terméket vizsgált meg közelebbről, ezúttal viszont a szett másik, hölgyeknek szánt tagját, a Pearl 2 G-pont-vibrátort bújtatták a takaró alá.

Ahogyan arra a legutóbbi tesztünkben már többször is utaltunk, a Kiiroo nem csupán férfiak számára kínál szexuális segédeszközöket, mi több, a kínálatában fellelhető termékek zöme a gyengébbik nem képviselőit veszi célba. A repertoár talán legimpozánsabb darabja a Pearl 2 névre keresztelt G-pont-vibrátor, amely kiterjedt terméktámogatást élvez a VR- és interaktív tartalmakra specializálódott feelme.com weboldalon, így a hölgyek is egy csapásra a virtuális akció középpontjába csöppenhetnek a segítségével.

Kiiroo Pearl 2 Forrás: szexshop.hu

A Pearl 2 első ránézésre nem tűnik igazán különlegesnek, a felszínes szemlélődő csupán egy nagyon szolidan meghajlított, az átlagnál talán valamelyest vaskosabb méretű (a leghúsosabb pontján 3,9 centiméteres átmérőjű) vibrátorral szembesül az ízléses, bár nem különösebben látványos csomag felbontása után. A felhasznált anyagok minősége elsőrangú, ahogyan a kidolgozás színvonalára sem lehet panasz; a Pearl 2 teljes mértékben vízálló kivitelt kapott, amely révén a tisztítása gyerekjáték. A nyers erő tekintetében sem teljesít rosszul a Kiiroo újdonsága, hiszen kifejezetten erőteljes rezgőmotorral szerelték fel a gyártó szakemberei. A mindössze 140 gramm tömegű kényeztető egyébiránt szenved néhány hiányosságtól is, bár ezek egy része inkább apró negatívum, mintsem komoly probléma; az árkategóriában lassacskán elvárásnak számító dupla motoros kialakításról, a melegítő funkcióról vagy épp a csiklóizgató kar meglétéről ezúttal le kell mondanunk, azonban a motor ereje még így is több mint meggyőző, teljes hosszában képes megremegtetni az eszközt, ez pedig bőven kárpótolja majd használóját a kisebb hiányosságokért. Ami a játékszer kezelését illeti, ennél egyszerűbb már nem is lehetne, hiszen a bekapcsolásért és a programok váltásáért is egy, azaz 1 gomb felel, amely segítségével minden alapvető funkció elérhető, így okostelefon használata nélkül is használatba vehető a Pearl. Persze a mobiltelefonunknak kifejezetten jó hasznát vehetjük az eszközzel játszadozás során, hiszen az ONYX 2 esetében már látott, FeelConnect nevű applikáció a Pearl 2-vel is használható, amely egyrészt megteremti a kapcsolatot az eszköz és a feelme.com weboldal interaktív tartalmai között, másfelől ezzel tudjuk néhány kattintással összekapcsolni a Kiiroo gyártmányú segédeszközeinket is egymással, de erről később még ejtünk néhány szót. Ami az applikáció lehetőségei közül külön kiemelendő, az az interaktív 3D/VR videók lejátszásának támogatása, amelyhez a szoftver a mobilunk giroszkópját is felhasználja, így biztosítva a 3D-s anyagokban történő „szétnézés” lehetőségét. A mobilunk természetesen Bluetooth 4.0 szabvány segítségével tartja a kapcsolatot a Pearl 2-vel, és bár a szoftverfrissítés kapcsán akadt némi problémánk (az applikációalapú frissítést inkább iPhone-ról próbáljuk meg, Androidon használjuk inkább ezt a weboldalt), a vezeték nélküli kapcsolat mindvégig stabilnak bizonyult. A Pearl 2 természetesen akkumulátoros kivitelt kapott, tölteni viszont még a kissé régimódi, a borítást átszúró tű-USB kábeles módszerrel lehet. A lítium-ion akku kapacitása a gyári adatok szerint 540 mAh, ami egészen soknak számít egy ilyen kaliberű eszköznél, és ezt a „teljes terhelés” mellett mért nagyjából egyórányi üzemidő is alátámasztja. Az akku feltöltése egy szabványos, 2 amperes USB-töltővel nem egészen másfél óránkba került, így használat után érdemes mindig a töltőre rakni a kicsikét, hogy ne érjen senkit kellemetlen meglepetés „mozizás” előtt, vagy épp közben.

A bekapcsolásért és a programok váltásáért is egy gomb felel, amely segítségével minden alapvető funkció elérhető Forrás: Dóri és Krisztián

A mindennapos használat részleteiről, valamint az átélt élményeiről az alábbiakban Dóri számol be nektek:

Alapból nem kedvelem a pornót, és bár néhanapján próbát teszek a „szolidabb” filmekkel, rajongani a műfajért sosem tudtam. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne néznék meg Krisztiánnal együtt egy-két izgalmasabb jelenetet. A helyzet viszont az, hogy ez az egész interaktív dolog teljesen más, mint amit eddig láttam, és nemcsak más, hanem jobb is. Elsőre nem igazán hittem az egészben, de a próbaidőszak végére azon kaptam magam, hogy ez a fajta „interaktív” élmény sokkal inkább bejön nekem, mint a szokásos filmnézés. Amikor először vettem kézbe a Pearl 2-t (aki azóta már a nem túl fantáziadús Gyöngyi névre hallgat), azt láttam, hogy ez egy újabb finom anyagú vibrátor, ami vagy belém fér majd, vagy nem, jó a súlya, szép is, de különösebb bizsergést nem okozott bennem…

Gyöngyi nemcsak szólóban, hanem párban is jól használható, és nem, nem úgy, ahogy gondoljátok. A titok, hogy a vibri alsó és felső oldala a behelyezhető részen érzékeli a mozdulatokat, így amikor bennem van, és ki-be csúsztatom, azt szinte azonnal képes továbbadni az ONYX-nak, így pedig úgy játszadozhatunk egymás testével, hogy tulajdonképpen egyetlen ujjal sem érünk a másikhoz! Ha gyorsítok a tempón, azt Krisztián is azonnal érzi, ha pedig húzni akarom kicsit, akkor lassabban mozgatom magamban, és erre az ő játéka is visszavesz az erőből. Kipróbáltuk, jó internetkapcsolattal tökéletesen működik a világ másik végéből is a játék. A legjobb viszont az önálló mozizás Gyöngyivel, ezt be kell ismerjem. Először nehezen boldogultam a technikával, de Krisztián segített, és néhány próba után már pár perc alatt raktam össze saját magam is a telefon-3D szemüveg-feelme.com rendszert, és az elmúlt pár napban nemegyszer tartottam bemelegítést így a rendes „edzéseink” előtt! Az azért persze sajnos igaz, hogy ez még mindig inkább egy férfiaknak szánt szórakozás, hiszen a filmek túlnyomó többsége is a férfi szemszögéből követi az eseményeket, ami azért picit nehezebben élvezhető nőként, pláne, ha az ember lánya a derekára néz a szemüvegben! Mivel nincs látens péniszirigységem, a 3D tartalmak között azokat nézem a legtöbbször, amelyekben szép lányok játszanak egymással, de ez csak félmegoldás, viszont pironkodva, de bevallom, hogy így is kellőképp izgató az élmény. Sajnos a „feelme” oldalon csupán 3 darab olyan 3D-s tartalmat találtam, amiben nőként vehettem részt a jelenetben egy pasi társaságában, de ezek az anyagok cserébe annyira életszerűek, hogy picit szégyelltem is magam Krisztián előtt, amikor végül maga alá gyűrt az orgazmus.

"3 darab olyan 3D-s tartalmat találtam, amiben nőként vehettem részt a jelenetben egy pasi társaságában" - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Annyit az igazság kedvéért még hozzá kell tennem, hogy szerintem a 3D még nem teljesen tökéletes, picit zavarta például a szememet a kép életlensége, de néhány perc után ebből már nem vettem észre semmit, és Krisztián szerint jobb szemüveggel ennyi gondunk sem lett volna. Az, hogy mennyire tudja valaki beleélni magát egy adott jelenetbe, az biztosan sok mindentől függ, de nekem például egyszer sikerült annyira rákattannom a filmre, hogy szerintem egy pillanatig még levegőt sem vettem, amikor a srác „belém” hatolt, majd a mozdulataival szinkronban ütemesen remegni kezdett Gyöngyi a combjaim között.

Ami Göngyi hagyományos funkcióit illeti, nem igazán panaszkodhatok, bár túl sok különlegességet ezen a téren nem ad a vibri. A rezgése fantasztikusan erős, ez tény, és az érintése is nagyon kellemes, kifejezetten jó volt használni, plusz a jó síkosíthatósága miatt a méretével sem volt bajom végül. Amit picit sajnálok, hogy a formája nekem túlzottan is egyenes, egy picit nagyobb ív jobban esett volna, és mivel a szűk adottságaimhoz vastag is volt, megfelelő pozícióba feszíteni sem tudtam magamban. A programok között van néhány egészen ötletes, és persze folyamatos rezgést is tud produkálni, ha valaki éppen arra vágyna, de, őszintén szólva, ki akarja ezeket használni, ha helyette egy film részese lehet, vagy épp együtt mozizhat a párjával?

Összegezzünk! Ha olyan vibrátort keresel, amelyet a pároddal együtt is használhatsz, akár a világ másik végéről is, méghozzá egymással teljes szinkronban, a Kiiroo játékszerét neked találták ki. Interaktív filmeket néznél, esetleg erotikus videojátékot játszanál (igen, ilyet is lehet)? A Pearl 2 jó társad lesz ebben is. Szimplán csak a legjobb, legerősebb, leghatékonyabb G-pont-vibrátort keresed a piacon? Nos, ezen a területen talán rábukkanhatsz jobb választásra is a Pearl 2-nél, de szögezzük le, hogy mobiltelefonos alkalmazás nélkül sem teljesít rosszul a termék. A legjobb az egészben, hogy az árcédulát tekintve sem kapsz majd szívrohamot, hiszen nagyjából 40 ezer forintot kell a kasszánál hagyni vásárláskor, ami figyelembe véve az eszköz különleges képességeit, egyáltalán nem mondható túlzottnak.

A Kiiroo Pearl 2 vibrátort a Szexshop.hu webáruháztól kaptuk meg tesztelésre, amelyet ezúton is köszönünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.