Kayla Green elárulta, mi vezetett oda, hogy pornózni kezdjen az orvosi karrier helyett

pornó Kayla Green karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kayla Green sokáig orvosnak készült, végül egy gazdaságtudományi egyetemen kötött ki. Ma viszont mégis pornózással keresi a kenyerét. Elárulta, mi történt az ominózus estén, ami után megváltozott az élete.

A fiatal nő Moszkvában született, de 20 éves kora óta Budapesten él, folyékonyan beszéli a nyelvet, és szinte már otthonának tekinti Magyarországot.

Kayla Green orvos szeretett volna lenni gimnazista korában, mert nagyon jól ment neki a biológia és a kémia. Végül egy gazdaságtudományi egyetemen kötött ki Moszkvában. Ezt Csehországban fejezte be, majd Budapestre jött, hogy fodrásznak és sminkesnek tanuljon.

És hogy ezek után hogyan kötött ki a felnőttfilmes szakmában, arra így emlékszik vissza:
„2012 decemberében hazalátogattam Moszkvába, végül ez indította be a pornós karrieremet. Az orosz fővárosban ugyanis találkoztam két régi fiúbarátommal, akikkel annyira jól alakult az este, hogy végül édes hármasban szexeltünk egyet. Az egyik srác, miután elélvezett, csak ült és nézte, ahogy mi is befejezzük az akciózást. A hancúrozás után pedig azt mondta, hogy iszonyatosan dögös voltam szex közben, szerinte pornóznom kellene, mert nagy sikereket érhetnék el benne. A kiruccanás után visszajöttem Magyarországra és azonnal elkezdtem felnőttfilmes ügynökségeket keresni" - mesélte az AVN-nek.

Pornós pályafutása egy négyszereplős felállással kezdődött, majd amikor 2015-ben leszerződött a Brazzers nevű neves amerikai produkciós vállalattal, fellendült a karrierje.
A koronavírus miatt neki is le kellett állnia a munkával, de már nagyon várja, hogy ismét dolgozhasson, mert imádja, amit csinál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.