Döbbenetes képsorok a tévében: banánon mutatta be a lány, hogy kell körülmetélést végezni

tévéműsor tévé banán körülmetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen szokatlan bemutatónak lehettek tanúi a nézők: egy banánon mutatták be a tévében, hogyan kell körülmetélést végezni. 

A Channel 4 csatorna egyik társkereső műsorában lehettek furcsa jeleneteknek szemtanúi a nézők. Egy szerelmét kereső urulógus, Abi azzal sokkolta az embereket, hogy bemutatta egy banánon, hogyan kell körülmetélést végezni. Ő maga is megjegyezte, hogy egyes férfiak talán félhetnek attól, hogy amíg alszanak, velük is elkövet ilyesmit, de gyorsan hozzátette nevetve, hogy ezért nem érdemes őt felidegesíteni...

A nézőkben vegyes reakciót váltott ki Abi mutatványa, de összességében elmondható, hogy a férfiak nem fogadták nagy örömmel az informatív banánmetélést. "Ez nem a leggyorsabb út egy férfi szívéhez" - mondta a társkereső hölgy produkciójáról egy néző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.