"Kilátszik a csúnyája" - Nyári Dia és Rami egy szál köntösben tombol a szállodai szobában

Lékai-Kiss Ramóna videó Nyári Dia Barátok közt pezsgő Kiss Ramóna köntös szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor nemcsak jó barátnők, hanem kollégák is voltak. Nyári Dia és Kiss Ramóna ugyanis éveken át volt oszlopos tagja a Barátok közt című szappanoperának. Barátságukat közös nyaraláson és egy ereszd-el-a-hajam bulival ünnepelték.

Mind Dia, mind pedig Rami boldog édesanya, akiknek a gyermekük a legfontosabb. Szinte minden idejüket a családjuk körüli teendők teszik ki, miközben dolgoznak és persze saját magukra is igyekeznek időt fordítani. Ez utóbbiból kaptak most egy kis ízelítőt Dia követői, a színésznő ugyanis megmutatta, hogy bulizik két fiatal édesanya.

Nyári és Lékai-Kiss az egyik kedvelt szlovén üdülővárosban, Portorozban töltik szabadságukat. Dia legújabb posztjában pedig azzal szembesülhettek a fiatal színésznő követői, hogy az egykori sorozatsztár Ramival együtt, egy szál köntösben, pezsgővel a kezükben tombolnak egy szállodai szobában.

A köntös néha szétlibben, és a rajongók most azt találgatják, van-e bugyi Dián, vagy véletlenül megmutatta az intim részeit. Az egyik kommentelő biztosra veszi, hogy villantás történt, és röviden csak ennyit írt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.