A fiatal énekesnőt, Opitz Barbit az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban ismerte meg az ország még 2016-ban. A lány végül megnyerte a műsor fődíját és beindíthatta zenei karrierjét, most azonban nem új dalai, hanem kiszivárgott intim videója miatt cikkeznek róla az újságok.

Opitzról ugyanis felkerült az internetre egy olyan videó, melyben meztelenül látható. A felvételt maga az énekesnő készítette, melyet aztán elküldött az akkori barátjának, aki most visszaélt Barbi bizalmával. Nem tudni, hogy az illető miért szivárogtatta ki az intim képsorokat, de tettével a bíróságon is el kell tudnia számolni.

Forrás: instagram.com/opitz.barbara

Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó. Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés, továbbá ez magában foglalja annak is a lehetőségét, hogy miután valaki látta ezt a videót, a képek láttán könnyedén elkezdheti zaklatni Barbit. Becsületsértési ügy is válhat belőle. A probléma az, hogy a mai világban az internet gyors, de sajnos a jog világa nem

– mondta dr. Baracsi Katalin internetjogász a Bors kérdésére. A szakember emellett kifejtette, hogy éveken át tartó pereskedés várhat Opitz Barbira, amelynek végén akár milliós sérelemdíjat is megállapíthat majd számára a bíróság.