"Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó" - Opitz Barbi évekig pereskedhet exével

Forrás: instagram.com/opitz.barbara -
pereskedés meztelen ex meztelen videó Opitz Barbi bosszúpornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnőt, Opitz Barbit az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban ismerte meg az ország még 2016-ban. A lány végül megnyerte a műsor fődíját és beindíthatta zenei karrierjét, most azonban nem új dalai, hanem kiszivárgott intim videója miatt cikkeznek róla az újságok.

Opitzról ugyanis felkerült az internetre egy olyan videó, melyben meztelenül látható. A felvételt maga az énekesnő készítette, melyet aztán elküldött az akkori barátjának, aki most visszaélt Barbi bizalmával. Nem tudni, hogy az illető miért szivárogtatta ki az intim képsorokat, de tettével a bíróságon is el kell tudnia számolni.

Forrás: instagram.com/opitz.barbara

– mondta dr. Baracsi Katalin internetjogász a Bors kérdésére. A szakember emellett kifejtette, hogy éveken át tartó pereskedés várhat Opitz Barbira, amelynek végén akár milliós sérelemdíjat is megállapíthat majd számára a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.