Molnár Nini felhúzott pólóban, fekete fehérneműben pózol az ajtóban - Videó

fehérnemű Molnár Nini videó póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben láthattuk Molnár Ninit, aki majdnem összejött a dzsungelben Gergő gazdával. A divattervezőt azonban várta idehaza egy titokzatos férfi.

A nézők örömmel látták volna, ha szerelem szövődik a celebdzsungelben, de nem történt semmi a kamerák kereszttüzében. Nini és Gergő ugyan közel kerültek egymáshoz, és mindketten elismerték, hogy mély barátság szövődött közöttük, azonban a jövőről és arról, hogy kapcsolattá alakulhat-e mindez, óvatosan nyilatkoztak.

Nini hazatérte után visszazökkent a jól megszokott kerékvágásba. Az Instagram-oldalára pedig nemrég feltöltött egy pikáns videót, ami hatalmas siker a követői körében. A videón Nini felhúzott, fehér pólóban, valamint egy fekete tangában látható, amint pózol az ajtóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.