Fiatal srác nyalta szájon az RTL sztárját - Videó

Forrás: Instagram, Mardoll -
csók Mardoll videó Kerekes Rajmund Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mardoll az X-Faktorban tűnt fel és szerzett hírnevet magának. A fiatal énekesnő és rapper magánéletéről sokat cikkeznek a bulvárlapok, és idén volt is miről írni, ugyanis év elején derült ki, hogy szerelmes, majd a nyáron a semmiből jött a szakításának híre.

Mardoll az év elején sokakat meglepett azzal, hogy összejött a TV2 fiatal sztárjával, Hadas Alfréddal. A kapcsolatuk végül fél évig tartott, és először a rajongóknak tűnt fel, hogy valami nincs rendben a szerelmespárral. A szakítás hírét végül Mardoll is megerősítette, és mint elmondta, a korkülönbség volt a döntő ok.

Mardoll Forrás: Instagram, Mardoll

Az énekesnő azóta szingli, ám most lehet, hogy fordult a szerencséje. A Blikk kiszúrta, hogy a rapper egy pikáns videót tett fel az Instagram-sztorijai közé. A felvételen Mardoll látható, amint megcsókolja őt egy jóképű, fiatal srác, bizonyos Kerekes Rajmund, aki aztán szájon is nyalja az RTL tehetségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.