Mardoll az X-Faktorban tűnt fel és szerzett hírnevet magának. A fiatal énekesnő és rapper magánéletéről sokat cikkeznek a bulvárlapok, és idén volt is miről írni, ugyanis év elején derült ki, hogy szerelmes, majd a nyáron a semmiből jött a szakításának híre.

Mardoll az év elején sokakat meglepett azzal, hogy összejött a TV2 fiatal sztárjával, Hadas Alfréddal. A kapcsolatuk végül fél évig tartott, és először a rajongóknak tűnt fel, hogy valami nincs rendben a szerelmespárral. A szakítás hírét végül Mardoll is megerősítette, és mint elmondta, a korkülönbség volt a döntő ok.

MardollForrás: Instagram, Mardoll

A kapcsolat vége felé már kijött a nagy korkülönbség, ugyanis 5 év van közöttünk. Ő volt a fiatalabb, a férfiak meg általában alapból későn érő típusúak. 

Az énekesnő azóta szingli, ám most lehet, hogy fordult a szerencséje. A Blikk kiszúrta, hogy a rapper egy pikáns videót tett fel az Instagram-sztorijai közé. A felvételen Mardoll látható, amint megcsókolja őt egy jóképű, fiatal srác, bizonyos Kerekes Rajmund, aki aztán szájon is nyalja az RTL tehetségét.