Király L. Norbi ledobálta ruháit a színpadon

X-Faktor Király L. Norbi vetkőzés erotikus tánc ruhadarab fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint négyezren várták izgatottan az X-Faktor négy sztárját és női mentorát Szombathelyen, az Arena Savariában szombaton este.

Jóval a koncert előtt kiderült, hogy a nézők csak az X-Faktor sztárjaira kíváncsiak, az előzenekart ugyanis néhány szám után kemény füttyorkán zavarta le a színpadról.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Wolf Katit, Vastag Csabát, Takács Nikolast és Király L. Norbit azonban hálás taps és több száz fényképező villanása fogadta. Az est legnagyobb show-ját pedig kétség kívül Király L. Norbi nyújtotta, amikor levetkőzött a színpadon és erotikus táncot lejtett a levetett pólójával, a tomboló közönség nagy örömére.


A kétórás karácsonyi gála végén az X-Faktor sztárjaira hiába vártak türelmesen a dedikálásra és fotóra vágyó rajongók, ugyanis 10 perc dedikálás után eltűntek, több száz csalódott tinit és felnőttet hagyva hátra maguk mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.