Súlyos titok derült ki: Megcsalta feleségét Schobert Norbi

Rubint Réka házasság fitneszedző hűtlenség Schobert Norbert Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Frizbi adásának felvételekor robbant ki egy régen titkolt esemény: Schobert Norbi megcsalta csinos feleségét.

A házaspár nyíltan beszélt arról, hogy egy félrelépés majdnem tönkretette a kapcsolatukat - írta meg a Blikk.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Norbiék azért jelentek meg a Frizbi adásában, hogy bemutassák: legújabb projektjük az, hogy lefogyasszanak egy 230 kilós férfit, aki a horkolástól lett ilyen kövér, és nemcsak dolgozni nem tud, de a párkapcsolata is tönkrement a túlsúlya miatt. A beszélgetés azonban egyszer csak érdekes fordulatot vett, és amikor Hajdú Péter rákérdezett, hogy mi igaz abból, hogy Norbi megcsalta Rékát, a megcsalt feleség zavar nélkül válaszolt: "Valóban egyszer előfordult, még évekkel ezelőtt. Ez abban az időszakban volt, amikor Norbinak kiderült a szívbetegsége, ettől mindketten nagyon megijedtünk" - mondta Réka. "Átbeszéltük a dolgokat, elárulta a gondolatait, hogy mi is zajlik le benne pontosan. Ez segített át minket ezen a perióduson, hogy mindent meg tudtunk beszélni, és megértettem őt. Ez a próbatétel megerősítette a kapcsolatunkat. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy újabb félrelépést megbocsátanék."

Réka szavaira Norbi azt felelte, hogy élete legnagyobb hibáját nem követné el még egyszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.