Komoly problémákkal küzd a valóságshow szexi sztárja

betegség válás VV Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi komoly magánéleti problémákkal küzd - a szülei közti ellentétek nem hagyják nyugodni. Hetek óta képtelen kilábalni a súlyos kórból, ami a munkájában is hátráltatja.

Élete egyik legnehezebb időszakát éli Rácz Ildikó, családja ugyanis szétesőben van. A lány korábban sokszor hangoztatta, hogy a család számára szent, és szeretteiért bármire képes. Pontosan ezért viseli meg Gigit az, hogy szülei között komoly gondok vannak: az édesapja elköltözött otthonról.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



"Nem tartom kizártnak, hogy a lelki gondjaim és az otthoni problémáim is közrejátszanak a betegségemben. Már több mint másfél hónapja szenvedek, az arcüreggyulladás miatt három hétig nem bírtam lehajolni, láz is gyötört. Próbálom kúrálni magam, voltam orvosnál, antibiotikumot szedtem, de nem tudok kilábalni a betegségből. Folyamatosan köhögök, folyik az orrom, nehéz így műsort vezetni élő adásban. Hét évvel ezelőtt kezeltek arc- és homloküreg-gyulladással, remélem, hogy nem súlyosbodik az állapotom, nem szeretném, ha újból fel kellene szúrni. Az orvos azt javasolta, hogy pihenjek, de nincs rá időm, legfeljebb egy napra tudok otthon maradni" - vallotta a lány a Borsnak.

Dr. Bense Tamás háziorvos szerint könnyen lehet, hogy a lelki gondok miatt képtelen meggyógyulni Gigi.
"Mindennemű betegségnél érvényes, hogy sokkal nehezebben gyógyul a páciens, ha nincs jó lelkiállapotban. Az embert test nélkül, a testet lélek nélkül nem lehet gyógyítani. A jó lelki kondíciót kell helyreállítani, és biztos vagyok benne, hogy magánéleti problémák is meghúzódhatnak a háttérben. Ha az ember nem fekszi ki a betegséget, sokkal lassabban tud kigyógyulni belőle, és szövődményekkel is számolnia kell. Minél inkább terheli, kizsákmányolja a szervezetét Gigi, annál nehezebb lesz a felépülés. Egy ki nem feküdt betegségből komoly következmények is kialakulhatnak: akár arcüreg-, vese-, ízületi, középfül- és szívhártyagyulladás is előfordulhat" - magyarázta a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.