műsorvezető sorozat színész Charlie angyalai Gary Collins kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
74 éves korában váratlanul elhunyt Gary Collins, amerikai színész- műsorvezető, akit a nézők többek közt a Charlie angyalai című sorozatból ismerhettek.

Gyászol az amerikai televízió rajongó közönség, ugyanis 74 éves korában meghalt a népszerű színész- műsorvezető, Gary Collins. A sztár szervezete vasárnap omlott össze, majd Biloxi város kórházába szállították és itt hunyt el.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A színészt a nézők elsősorban a Charlie angyalai című sorozatban ismerték és szerették meg. Ezután Collins az Hour Magazine című tévéműsor házigazdájaként dolgozott, amelyért 1984-ben Emmy díjjal jutalmazták. A színész volt a Miss America Szépségverseny házigazdája is 1982 és 1990 között és a felesége is egy korábbi szépségverseny győztes, Mary Ann Mobley lett, akivel egy lányuk volt, és akitől épp egy éve vált el. Korábbi házasságából két gyermeke született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.