továbbjutás pucér tehetségkutató tánc pasi Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd tehetségkutató egyik válogatásán egy csapat fiú ádámkosztümben táncolt. A közönség és a zsűritagok remekül szórakoztak.

Meztelen produkciójával vívta ki a továbbjutást négy helyes fiú a Sweden's Got Talentben. A srácok tánctudását hagyjuk, azon lehet mit csiszolni, de most nem is ez a lényeg. A csöppet sem félős fiatalok bevállalták, hogy tök pucéran állnak a színpadra fél Svédország előtt. Még egy ok, amiért szeretjük a svédeket!

Csak egy ostyaszerű valamit tartottak férfiasságuk előtt, amit volt, hogy elhagytak a produkció során, így néha-néha kivillant ez-az. Mondani sem kell, a közönség nagyon élvezte a táncot, a zsűritagok pedig egyöntetűen megszavazták a srácok továbbjutását.

Úgy tűnik, a külföldi műsorokban megszaporodtak mostanában a pikáns jelenetek. Legutóbb egy argentin showban verte ki a biztosítékot egy erotikus tánc, nálunk pedig Istenes Bence pucérkodott már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.