Őrülten ünnepelte csapata sikerét a mexikói kapitány

Forrás: www.slate.com -
őrület focivébé szurkolás Miguel Herrera mém mexikói válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miguel Herrera teljesen bevadult, amikor a mexikói válogatott gólt szerzett a horvátok ellen a focivébén. A mémgyár ismét beindult.

Zseniális emberek vannak a mexikói válogatottban. Korábban a csodakapusról, Guillermo Ochoáról számoltunk be, aki parádésan véd a meccseken. Most pedig itt az ideje, hogy megismerd a csapat „főnökét", Miguel Herrerát, akinél lelkesebb és őrültebb szurkolót most nem tudnánk mondani. Volt, hogy leteperte játékosát, annyira megörült a szerzett gólnak:

Forrás: www.slate.com

Vad gesztikulálásai és mimikái mellett az internet mémgyára sem tud szó nélkül elmenni. Az egyik kedvencünk:

Forrás: www.slate.com

Mexikó válogatottja végül 3-1-re legyőzte a horvát csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának harmadik fordulójában, így bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol vasárnap Hollandiával találkozik a negyeddöntőbe jutásért. Búcsúzóul még egy kép a kapitányról, amint beugrott a focisták mögé és csinált egy photobombot. Kész ez a csávó! :)

Forrás: Twitter/Miguel Herrera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.