Beyoncé lehet az év énekesnője?

Forrás: AFP/Joe Klamar -
kategória jelölés gálaest Beyoncé MTV Video Music Awards Iggy Azalea Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvannak a 2014-es MTV Music Video Awards jelöltjei, akik közül toronymagasan a popdíva vezet a maga 8 darab jelölésével. Korábban a Forbes választotta meg a legbefolyásosabb hírességnek - szóval eredményes hónapok vannak a háta mögött.

Miközben a bulvársajtó figyelme leginkább Beyoncé házasságára és annak lehetséges problémáira szegeződött, addig az MTV nyárzárásképpen 8 kategóriában jelölte az énekesnőt az augusztus 24-i Video Music Awardsra.

Forrás: AFP/Joe Klamar

A popdíva esélyes többek között az év videójára a férjével, Jay-Z-vel közösen jegyzett Drunk in Love című dalához készült klippel, de ott a neve legjobb női videó, a legjobb videó szociális üzenettel és a legjobb koreográfia jelöltjei között is.

Beyoncét követi holtversenyben Iggy Azalea és Eminem, akiket 7-7 kategóriában jelöltek. A tévécsatorna által évről évre megrendezett gálaesten mindig a nézőközönség véleménye számított döntőnek, ez pedig idén sem változik: a legtöbb kategóriában most is az ő szavazatuk fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.