Öt perc, ami csak a miénk - Ébredj a Life.hu szerkesztőivel!

spórolás reggel Ébredj velünk Ébredj velünk! időbeosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan jó, amikor reggelente van öt perced csak magadra! Amikor lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheted a reggeli madárcsicsergést, tömegközlekedés helyett begyalogolhatsz a munkahelyedre vagy kortyolhatod a kávédat. Nincs kapkodás, nincs rohanás, nincs késés és nincs bosszankodás. Idilli, ugye?

Mi is nagyon szeretjük ezeket a szabad öt perceket. Oké, van, hogy így jön össze a nap, de sokat segít az okos szervezés és. A jó időbeosztás nem olyan nagy varázslat, hogy ne lehessen megtanulni. Igazából elég csak néhány jó tanácsot megfogadni. És amikor ott van az az öt perc, ne gondolkozz, csak élvezd! Pont úgy, ahogyan múlt héten mi is tettük.

Fotósunkat, Zsófit is megihlette az az öt perc...

Hírrovatunk vezetője, Dóri és a világhírű Mázli reggeli kávézása a kertben.

Az Ez zsír! rovatunk vezetője, Barbi szerint frissítő reggelente mezítláb menni egy kört a harmatos fűben. Mi hiszünk neki.

Főszerkesztő-helyettesünk, Eszter öt perccel hosszabb utat választott, amikor a szerkesztőség felé tartott. Fotózott nekünk ajándékba néhány bárányfelhőt.

Mutasd meg azt az öt percet, ami csak a tiéd!

Kíváncsiak vagyunk, mivel töltitek azt az öt percet, amit sikerült megspórolnotok magatokra. Töltsetek fel fotókat a nyilvános Instagram-profilotokra és használjátok az #ebredjvelunk hashtaget, hogy megtalálhassuk a fotóitokat. A legjobbakat kiválogatjuk és megmutatjuk minden Life.hu olvasónak itt, a portálon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.