Ez mi? Meztelenül táncolnak az emberek Los Angeles utcáin

reality show meztelen Los Angeles randi tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tucat bevállalós táncos pucéran ugrándozik LA-ben. Ez a hamarosan induló meztelen társkereső valóság-show beharangozó videója.

Ahogy a Life.hu is beszámolt a nagy hírről, pucér társkeresőműsort indít a VH1 csatorna. Ennek apropóján készült egy promó videó, amelyben tehetséges emberek, fiatalok és idősek egyaránt meztelenül mozognak Los Angeles utcáin és egy bevásárlóközpontban. A tánc jó, de biztosan ledöbbennénk, ha az utcán valaki széttárná a lábát és velünk szemben egy pénisz himbálózna. Vagy két pénisz.

Nézd meg, hogyan reagáltak a táncra a járókelők:

A tervek alapján a Naked Dating, azaz meztelen randizás című show minden adásban egy „rendesen" felöltözött férfi és nő keresi párját, akik előtt 2-2 pucér jelöltet vonultatnak fel. A producerek szerint a párok randiznak egymással, felfedezik majd a szerelmet, amely minden előítélettől és sztereotípiától (no és persze ruhától) mentes. A cél az, hogy a találkozó során a felek jobban megismerjék egymást, saját személyiségüket, mielőtt döntést hoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.