Benji a Mentorház után majdnem feladta a versenyt

Forrás: RTL Klub -
Benji Rosewood Horváth Krisztián mentor X-Faktor 2014 tiszta lap Mentorház Krizsma Gwendolin Sármen RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor tiszta lapos versenyzői az RTL Klub reggeli műsorában beszéltek érzéseikről és arról, miből merítenek most erőt. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, megvan az X-Faktor idei 12-es mezőnye. A 2014-es széria újdonsága azonban a tiszta lap: minden kategóriából egy-egy énekes új lehetőséget kap. Közülük egy valaki még bejuthat az élő show-ba, ez csak a nézőkön múlik. Krizsma Gwendolin, Benji, Horváth Krisztián és a Rosewood mesélt erről az RTL Klub reggeli műsorában.

Benji Forrás: RTL Klub

Benji, a 16 éves vietnámi származású fiú például bevallotta, a Mentorház után nagyon elbizonytalanodott magában, fel akarta adni a versenyt. Szerencsére mára megerősödött, ebben a barátai és a rajongók is sokat segítettek neki.

Hasonlóan nyilatkozott Gwendolin is, aki szintén hálás a rajongóknak, akiktől rengeteg levelet kapott. Ebből nyer energiát és önbizalmat.

A teljes interjút a versenyzőkkel megnézheted IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.