Arcnélküli énekesek az X-Faktor élő show-jában

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi Tha Shudras Pálinka Republik Szikora Róbert X-Faktor Nagy Ricsi Horváth Krisztián Little G Weevil Czutor Zoltán Stohl András Borbély Richárd Shrek Alföldi Róbert Spoon RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült, kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába Tóth Gabi és Alföldi Róbert. A két kategória jócskán tartogatott furcsa továbbjutókat. Az már biztos, maszkokból és Shrekből sem lesz hiány.

Ahogy a Life.hu megírta, Little G Weevil és Szikora Róbert csapata szombat este kiderült. Vasárnap a dögös vörösbe öltözött Tóth Gabi, és pazar milliőben mentrokodó Alföldi Róbert következett.

Tóth Gabi Forrás: RTLKLUB

Tóth Gabi és segédje, Czutor Zoltán egy cool klubhelyiségben fogadta a csapatokat, akik közül a mentornak el kellett döntenie, kikkel szeretne dolgozni. Az első továbbjutó a Pálinka Republik lett. Az örömzenét játszó csapatnak véleményünk szerint is ott a helye a döntőben. A második továbbjutó a szexi fiúcsapat, a Spoon, akik remek produkciót nyújtottak, és bár Gabinak vannak félelmei velük kapcsolatban, végül úgy döntött, viszi magával őket. A harmadik a kizárólag furcsa maszkokban színpadra lépő Tha Shudras lett. „Erről beszélek, amikor a zenére úgy kell gondolni, mint egy játékra" – kiáltott fel Czutor Zoli az együttes produkciója után.

Tha Shudras Forrás: RTLKLUB

Végül Gabi tiszta lapját a Rosewood szerelmespárja kapta (hogy ez mit jelent arról itt olvashatsz) akiknek nagy karriert nem jósolunk Horváth Krisztián és Gwendolin mellett, mert velük kell megküzdeniük a nézők szavazataiért.

Az utolsó mentorházas kalandba mi is szívesen beneveztünk volna, mert Alföldi Róbert és Stohl András kettőse elég csábító ahhoz, hogy a festői balatoni kilátással rendelkező luxuotthonban eltöltsünk egy estét.

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

Természetesen a fiúkat ennél sokkal fontosabb dolgok izgatták, mégpedig, hogy bebizonyítsák, van helyük az élő show-ban. Alföldi első továbbjutója az egyik kedvencünk, a tanító bácsinak tanuló Szabó Richárd lett, akit Stohl András csak Shreknek nevezett el. Bár kétség kívül a fiú nem egy sztáralkat, van helye az élő show-ban. A második örömhírt Borbély Richárd hallhatta mentorától. A színész biztos, hogy jól fog menetelni az elő show-ban. A harmadik továbbjutó a nagy visszatérő, Nagy Ricsi lett. Tavaly a fiút Tóth Gabi a Mentorházból küldte haza. Ricsi majdnem összeroppant, amikor meghallotta, idén megy az élő show-ba. Alföldi percekig vigasztalta és megígértette vele, hogy a dobogóig menetelnek. A mentor tiszta lapos versenyzője Benji lett, aki Horváth Krisztián, Gwendolin és a Rosewood mellett harcolhat meg a nézők szavazataiért.

Forrás: RTLKLUB

Szemkápráztató bombanő került az X-Faktor élő show-jábahttp://www.life.hu/bulvar/20141011-az-rtl-klub-x-faktor-torteneteben-szikora-robert-mentoraltja-ilyes-jenifer-a-legjobb-no-aki-megy-az.htmlSzombat este kiderült, kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába Little G Weevil és Szikora Róbert. A Life.hu favoritja köztük van, így mi örültünk, viszont a másik nagy kedvencünk egyelőre tiszta lapot kapott. Ilyés Jenifer pedig nemcsak jól énekel, de a legtutibb csaj is az X-Faktor történetében. TV + BulvárRTLKLUBHatalmas csavarral rukkoltak elő az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/bulvar/20141011-hatalmas-ujitas-az-rtl-klub-x-faktor-mentorhazaban-a-nezok-is-vihetnek-egy-enekest-az-elo-showba.htmlIlyen még nem volt! A nézők is mentorokká válnak az X-Faktorban és választhatnak maguknak egy versenyzőt, akit visznek magukkal az élő show-ba.TV + BulvárRTLKLUBStohl András az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141010-stohl-andras-szinesz-lesz-az-rtl-klub-x-faktorban-alfoldi-robert-mentorsegedje.htmlIgaz, egyszer majdnem összeverekedett Stohl András és Alföldi Róbert, most mégis András segít az X-Faktor mentorának a legnehezebb döntésben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.